Računari i Galaksija

Tuča zbog selfija u Rimu

Jasno je da je pritisak na savremeno ljudsko biće ponekad neizdrživ, te da društvene mreže oduzimaju mnogo vremena i nerava u trci da se što bolje prikaže novi komad garderobe, obrok po poslednjoj modi, te scene sa egzotičnog putovanja. Jedna od osnovnih alatki u toj borbi je i selfi, a poznato je da selfi ne bira sredstvo, što je razumelo i nekoliko turista tokom posete Rimu, kada je izgubilo svest o lepom ponašanju, te se fizički obračunalo oko najboljeg mesta za savršenu fotografiju.

PCPress.rs Image

Prema natpisima iz medija, jedna holandska tinejdžerka sukobila se sa meštankom, a očevici kažu da je borba za selfi bila prilično ozbiljna. Naime, obe su na svojoj fotografiji poželele fontanu Trevi, popularno mesto za rimske selfije, a do nesporazuma je došlo zbog toga je svaka od akterki smatrala da je njena fotografija važnija od one koju bi napravila njena rivalka. U sukob su se na kraju umešali i članovi porodica obe sukobljene strane, te je osmoro odraslih ljudi povelo borbu koja će ostati upamćena kao „Selfi-obračun kod fontane Trevi.“ Na kraju je intervenisala i policija, koja je bila prinuđena da pozove i pojačanje zbog intenziteta sukoba, te broja učesnika.

Nakon policijske intervencije strane su bile prinuđene da se rastanu u miru, sa nekoliko modrica, te nije poznato da li je iko od njih uspeo da napravi fotografiju koja je bila i glavni uzrok sukoba.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: