Tuck: Bioskopske premijere, avgust 2010

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor – 3D

Cat&Dogs: The Revenge of Kitty Galore 3D

Start: 5. avgust, 2010.
Rezija: Bred Pejton
Glasovi: Kris O’Donel, Džek Mekbrajer, Nil Patrik Haris, Kristina Aplgejt

Žanr: Komedija
Web: www.CatsandDogsmovie.WarnerBros.com

U prastaroj bici izmedju mačaka i pasa, jedna poludela mačkica otišla je predaleko. Kiti Galor, nekada agent mačije špijunske organizacije MEOWS, odvojila se i skovala đavolski plan da, ne samo pokori svoje pseće neprijatelje, već i svoje bivše mačije drugove i osvoji svet. Suočeni sa pretnjom bez presedana, mačke i psi će morati da udruže snage po prvi put u istoriji kako bi spasili sebe, svoje vlasnike i čitav svet u filmu "Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor". Ova komedija obećava pun doživljaj, jer kombinuje žive glumce i kompjutersku animaciju, u najnovijoj 3D tehnologiji. Vreme je da leti krzno!

Salt Salt

Salt

Start:  5. avgust, 2010.
Rezija: Filip Nojs
Uloge: Andjelina Dzoli, Civitel Edziofor, Liv Srajber

Žanr: Triler
Web: www.WhoisSalt.com

Kao agent CIA, Avelin Salt (Džoli) položila je zakletvu da će časno služiti svojoj zemlji. Njena lojalnost biće dovedena u pitanje  kada biva optužena za špijunazu, u korist Rusije. Tada Saltova počinje borbu, koristeći sve svoje veštine i iskustvo tajnog agenta, kako bi izbegla hapšenje i dokazala istinu. Napetost sve više raste, jer njeni napori da dokaže nevinost jos više produbljuju sumnju. Dok se trka za otkrivanje njenog pravog identiteta nastavlja, postavlja se jedino pitanje, “Ko je Salt?”

Sani i slon Sani i slon

Sunny And The Elephant

Start: 5. avgust
Rezija: Frederik Lepaz
Uloge: Sajmon Vuds, Kit Cin, Glen Cin

Zanr: Porodična avantura

Sani, tinejdžer i siroče, živi i radi sa slonovima, u šumama Tajlanda. Njegov san je da postane kornak, jahač slonova. Ali to je veoma teško ostvarljivo, jer on pripada pogrešnom plemenu. Dok drvna industrija počinje da koristi mehanizaciju sve agresivnije, Sani i njegov prijatelj kornak, bivaju prebačeni u Bangkok gde njihove slonove iskorišćava beskrupulozni biznismen, kao turističku atrakciju. Jedan veterinar, evropljanin, nudi se da pomogne kornacima, da se vrate u zavičaj, odakle bi čuvali šumu i prirodno stanište slonova.

Predatori Predatori

Predators

Start: 12.avgust

Rezija: Nimrod Antal

Uloge: Ejdrijen Brodi, Tofer Grejs, Lorens Fišburn, Alis Braga, Deni Treho

Žanr: Akcija, avantura

Web: www.Predators-movie.com

Film Nimroda Antala, prati grupu ratnika koje proganjaju pripadnici rase nemilosrdnih vanzemaljskih lovaca, zvanih Predatori.

Zvezda filma, Ejdrijen Brodi (Rojs),  je vođa elitnih ratnika, koji shvataju da su se našli na drugoj planeti… kao plen. Iako su članovi grupe precizne, hladnokrvne ubice, plaćenici, jakuze, pripadnici odreda smrti, sada postaju žrtve. Njih love ubice, mnogo spretnije i svirepije od bilo kojih na našoj planeti.

Pisma Juliji.. Pisma Juliji

Letters to Juliet

Start: 19. avgust, 2010.

Rezija: Geri Vinik

Uloge: Amanda Sejfrid, Kristofer Egan, Vanesa Redgrejv, Franko Nero

Zanr: Romantična drama

Web: www.LetterstoJuliet-movie.com

Mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad  legendarne ljubavi Romea i Julije. Tamo se pridružuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni saveti. Posle odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi. Splet čudnih okolnosti doneće u živote obe žene romansu, kakvu nikada nisu mogle ni da zamisle.

Uhvati ritam 3 Uhvati Ritam 3 (D)

Step Up 3D

Start: 26. avgust
Rezija: Džon M. Cu
Uloge: Adam Sevani, Alison Stoner, Rik Malambri

Žanr: Drama
Web: www.MySpace.com/StepUpmovie

Grupa uličnih igrača iz Njujorka raspaliće u trećem deli filmske franšize, urađenom u 3D tehnologiji. Luk (Malambri), Natali (Vinson) i ostatak grupe udružuju se da brucošem Njujorskog Univerziteta, Musom (Sevani). Najveći izazov, koji će im zauvek promeniti živote predstavlja suočavanje sa najboljim hip-hoperima na svetu.

Vesela druzina i kod Marka Pola Hrabra družina i kod Marka Pola

Pet Pals

Start: 26. avgust
Rezija: Frančesko Manfio, Serđo Manfio
Uloge: Pino Amendola, Đerolamo Alkijeri, Ticijana Avarista

Žanr: Animirani

Zla vrana, Veštica, ima užasan plan: da prekrije celu venecijansku lagunu asfaltom i učini grad običnim i nalik na bilo koji drugi. Da li ce šest drugara uspeti da je spreči u tome i da pronađe tajni kod Marka Pola?

Da li će na vreme otkriti legendarnu Paralelnu Carobnu Palatu? Samo će tajna skrivena na tom mestu biti od pomoći hrabrim mladuncima da spasu Veneciju grozne sudbine.

www.tuck.rs

Facebook komentari: