Računari i Galaksija

Tuck: Film „Poslednja ekskurzija 4“ na prvom mestu američke box office liste

Poslednja_ekskurzija_4Četvrti nastavak poznate horor franšize “The Final Destination” koja traje već deset godina, ostvario je zaradu od 28,3 miliona dolara.
Običan dan na automobilskim trkama za Nika O’Benona se pretvorio u zastrašujuće predskazanje u kojem se automobili sudaraju, dok zapaljene krhotine lete na sve strane i ubijaju njegove prijatelje. Kada nakon jezivog priviđenja dođe sebi, Nik počinje da paniči i ubeđuje svoju devojku Lori i njihove prijatelje Dženet i Hanta da napuste trkačku stazu. Nekoliko sekundi pre nego što se Nikova užasna vizija obistinila, oni uspevaju da pobegnu, misleći da su prevarili smrt. Međutim, Nikove jezive vizije se nastavljaju, jer oni koji su preživeli nesreću na trkama počinju da umiru jedan po jedan, na veoma strašan nacin. On shvata da mora da otkrije kako da prevari smrt jednom za svagda, pre nego što i on sam doživi kraj.
Dejvid R. Elis je po treći put reditelj filma iz serijala „Poslednja ekskurzija“, a uloge tumače Bobi Kampo, Santel Van Santen, Krista Alen, Mikelti Viliamson, Hali Veb, Nik Zano.

Ljubitelji horor žanra će imati priliku da film „Poslednja ekskurzija 4“ u domaćim bioskopima gledaju od 17. septembra. 

 

 Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,