Tuck: Film “Sumrak” na ovogodišnjoj dodeli MTV Movie Awards osvojio nagrade u pet kategorija

sumrakTinejdžerski triler i kulturni fenomen “Sumrak” (The Twilight Saga: New Moon) nastao po bestseler romanu Stefani Mejer osvojio je nagradu za najbolji film.
Kristin Stjuart je izabrana za najbolju žensku ulogu, dok je njen partner iz filma, Robert Patinson, osvojio nagradu za najbolji glumački prodor. Ovaj par je po žiriju MTV nagrade imao najlepši filmski poljubac, dok je Robert poneo i nagradu za najbolju filmsku borbu zajedno sa kolegom Kemom Gigandetom.
Veliki broj poklonika širom sveta željno iščekuje nastavak ovog filma pod nazivom ‘’Mlad mesec’’ koji treba da se pojavi u našim bioskopima krajem godine.
U nominacijama za najbolji film se nasao i prošlogodisnji blokbaster “Mračni vitez”. Hit Ledžer koji je maestralno odigrao ulogu Džokera u ovom filmu, posthumno je nagrađen u kategoriji najbolje odigranog negativca. Među nominovanima se našao i Dvejn Džonson za ulogu u filmu “Uhvati Smarta”.
En Hetavej je nominovana za najbolju žensku ulogu u romantičnoj komediji “Kad mlade zarate”.
Džim Keri je proglašen najboljim komičarem za film “Uvek reci da”, dok su se pored njega u nominacijama našli Ana Faris (“Zečica na koledžu), Džejms Franko („Ananas expres”) i Stiv Karel („Uhvati Smarta”).

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,