Tuck: Trejler za film “Avatar”

AvatarRadnja filma „Avatar“ smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoudima, miroljubivim dok ih neko ne napadne.
Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora, pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran,dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu plemena Navi i postaje deo sukoba izmedju nijhovog i našeg sveta.
Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, Avatar pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se  revolucinarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film, utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.
Glavne uloge igraju Sem Vortington, Zoe Saldana, Sigurni Viver, Misel Rodrigez, Đovani Ribisi, Džoel Dejvid Mur i mnogi drugi. Režija Džejms Kameron.
Trejler možete pogledati na adresi http://www.youtube.com/watch?v=YNgTwoMD-dg.

Premijera filma “Avatar” zakazana je za 17. decembar.

 
Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:

Tagovi: ,