Data centri 2024

Tuck: Trejler za film „Persi Džekson Kradljivac munje“

PCPress.rs ImageFilm “Persi Džekson: Kradljivac munje“  (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) režirao je Kris Kolumbus, reditelj filmova Hari Poter i Kamen Mudrosti i Hari Poter i Dvorana Tajni.

Uloge tumače Logan Lerman, Brendon T. Džekson, Pirs Brosnan, Aleksandra Dadario,  Stiv Kugan, Rosario Doson, Uma Turman i Son Bin.

Iako je dvadeset prvi vek, bogovi i ostala mitska bića sa Olimpa izašli su iz stranica udžbenika o grčkoj mitologiji učenika Persija Džeksona i ušli u njegov život. Pritom, uopšte nisu srećni zbog toga: neko je ukrao munju koja pripada bogu Zevsu i Persi je prvi na listi osumnjičenih. Još više nevolja je izazvao iznenadni nestanak njegove majke. Dok Persi pokušava da se navikne na svoj novootkriveni status poluboga (njegov otac je Posejdon), odjednom postaje deo sukoba titana sa planine Olimp. Oni i njegovi prijatelji kreću u avanturu po čitavoj zemlji kako bi uhvatili pravog kradljivca munje, spasili Persijevu mamu i otkrili istinu koja je moćnija i od samih bogova.  

Film „Persi Džekson Kradljivac munje“ nas u bioskopima očekuje od 25. februara.

 

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,