Twitter Blue stiže na Android za 11 $ mesečno

Twitter je predstavio Twitter Blue korisnicima Android-a mesec dana nakon što je usluga ponovo pokrenuta na iOS aplikaciji platforme. Kao što se vidi na Twitter -ovoj ažuriranoj stranici pomoći za Twitter Blue, korisnici Android-a sada mogu da kupe mesečnu pretplatu za 11 dolara – po istoj ceni kao i korisnici iOS-a. Usluga je trenutno još uvek ograničena na korisnike u SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu i Japanu.

PCPress.rs Image

Pored toga što korisnicima daje plavu „verifikovanu“ kvačicu, pretplata na Twitter Blue trenutno daje korisnicima pristup mogućnosti uređivanja tvitova, otpremanja dužih 1080p video zapisa i pristupa režimu čitača. Dodatne funkcije poput prikazivanja manjeg broja oglasa od onih koji nisu pretplaćeni i davanja prioriteta tvitovima verifikovanih korisnika su navedene kao „uskoro“.

Dok pretplata na Twitter Blue za veb korisnike košta 8 USD mesečno (ili godišnja pretplata od 84 USD), Twitter naplaćuje premiju od 3 USD za registracije za Android kako bi nadoknadio Google-ovu proviziju – isti premium korisnici plaćaju kada se pretplate preko iOS-a.

Pročitajte i:  X (Twitter): Korisnici će morati da plaćaju za otvaranje naloga

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,