ERP 2024

Twitter gasi ko-autorske tvitove nakon manje od godinu dana

Twitter je tiho ugasio funkciju koja je korisnicima omogućavala da objavljuju koautorske tvitove. Kompanija je omogućila CoTweets na odabranim nalozima prošlog jula u SAD-u, Kanadi i Koreji, ali ova funkcija nikada nije prošla dalje od eksperimentalne faze. Od sada više nećete moći da postavljate CoTweet-ove.

Twitter gasi ko-autorske tvitove

CoTweet bi mogao da se vrati u nekom trenutku

Postojeći CoTweet-ovi će biti vidljivi još jedan mesec, nakon čega će se vratiti na retvitove. Ako ste nekoga pozvali na CoTweet sa vama, taj tvit će ostati na vašem nalogu. Za one koji su pozvani da budu koautori tvita, CoTweet-ovi će se uskoro pojaviti kao retvitovi sa naloga druge osobe.

Ovo možda nije u potpunosti kraj CoTweet-ova. Kompanija još uvek traži način na koji bi mogla da vrati funkciju u nekom trenutku. Međutim, malo je verovatno da će biti visoko na listi prioriteta Twitter-a, posebno imajući u vidu da je oko 80% zaposlenih napustilo kompaniju otkako je Elon Musk preuzeo vlasništvo krajem oktobra. Nedavni izveštaj sugeriše da Twitter sada ima manje od 550 inženjera sa punim radnim vremenom.

Pročitajte i:  Grok će uskoro biti dostupan premium korisnicima X-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: