Twitter omogućava deljenje tvitova kao Instagram priča

Twitter-ova iOS aplikacija je ažurirana i sada omogućava svima da brzo i lako dele tvitove na svojoj Instagram priči. Nova funkcija radi pomoću iOS lista za deljenje gde korisnici samo dodirnu ikonu za deljenje ispod bilo kog tvita i sa liste aplikacija izaberu „Instagram Stories“.

Twitter omogućava deljenje tvitova kao Instagram priča.

Brzim klikom do deljenja sadžaja na Instagram-u

U Instagram priči korisnici će imati mogućnost da promene veličinu tvita, ponovo ga pozicioniraju i ukrase nalepnicama, muzikom i drugim dodacima. Iako je i ranije bila dostupna opcija deljenja snimaka ekrana i ručnog postavljanja na Instagram priču, novi interfejs znatno olakšava posao i daje bolje rezultate.

Bez obzira na lakoću deljenja tvitova sa Instagram-om, i dalje je jednako teško deliti Instagram sadržaj na Twitter-u. Postavljanje Instagram veze na Twitter-u i dalje se prikazuje kao obična URL adresa. Funkcionalnost je nestala još 2012. godine i ne pokazuje znakove povratka. Twitter-ova nova funkcija deljenja za sada je dostupna samo za iOS korisnike i nije pomenuto kada bi mogla doći na Android uređaje.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Suosnivači Instagrama gase aplikaciju za vesti Artifact 
SBB

Tagovi: ,