U prodaji je connect 29

Objedinjene telekomunikacione usluge su nešto o čemu sanjaju mnogi korisnici. Jedan račun za telefon, internet, kablovsku televiziju, a možda može da se doda i poneki mobilni telefon… Potrudili da sakupimo podatke o multi-play ponudi, a na kraju smo dali reč i operatorima.

U međuvremenu, stižu testovi ovogodišnjih sajamskih zvezda. Pred nama je test vrhunskih smartfona HTC One i LG Optimus G, a tu su i prvi utisci o novom Samsung Galaxy S4 telefonu. Tu je i niz telefona koji po povoljnoj ceni nude vrlo solidne karakteristike, pregled zanimljivih aplikacija, tarifnih paketa, te uobičajena top-lista…

connect-029-cover


connect-029-content-01Barcelona – centar mobilnog sveta

Mobile World Congress nikad nije bio veći nego 2013.

 

connect-029-content-02Samsung Galaxy S4

Samsung pokazuje mišiće: Galaxy S4 ima mnoštvo inovacija koje će uneti nervozu u konkurentske redove.

connect-029-content-03Zlata vredan

Veliki smart telefon HTC One pravo je čudo, s kućištem od metala, novim konceptom rukovanja i inovativnom kamerom. Međutim, i „giganti“ su ranjivi

connect-029-content-04Dobro došli u klub!

LG Optimus G je već hit u SAD i Koreji, a sada je stigao i u Evropu. Ovaj plemeniti model svrstava se u elitu smart telefona.

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

connect-029-content-05Oldie but Goldie

Samsung Galaxy S II je bio veliki hit. Zašto ne iskoristiti slaru slavu i predstaviti novo, unapređeno izdanje? Pred nama je Galaxy S II Plus.

connect-029-content-06Sve za 150 evra!

Android 4.1, dobar četvoroinčni ekran, brz dvojezgarni procesor, izuzetno izdržljiva baterija: Huawei Ascend Y300 je odličan smart telefon.

connect-029-content-07GSmart

Kompanija Gigabyte ušla je u proizvodnju smarfona. Modeli Rio R1, GS202 i Maya M1 uz relativno skromne izdatke nude ulaznicu u Android svet.

connect-029-content-08Cvetanjska šarenica

Stiglo je proleće, vreme za zabavu! Zato u ovom pregledu dominiraju igre, ali i sadržaji kojima otvaramo sezonu fotografisanja bez džempera…

connect-029-content-09WiFi offload mobilnog saobraćaja

Ukoliko potrošnja podataka u mobilnoj mreži nastavi da raste trenutnim tempom, neizbežne su velike transformacije.

connect-029-content-10TeleGroup Infosecurity

Kompanija TeleGroup organizovala je konferenciju da bi svoje partnere i ljude zaposlene u IT sektoru edukovala o cyber bezbednosti i aktuelnim pretnjama.

connect-029-content-11Tri puta po triple play

Provajderi nude pakete primamljivije od zbira pojedinačnih servisa, kao što su internet, televizija, telefon ili mobilni telefon. Proučili smo kakvo je trenutno stanje s ponudom multiplay paketa.

Pročitajte i:  PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

connect-029-content-12Želite atomsku snagu? Da, hvala!

Intel‑ov čip Atom Clover Trail pokreće čitav niz tableta zasnovanih na operativnom sistemu Windows 8. Kako su se oni pokazali u praksi?

connect-029-content-13Ljubavna mašina

Na tržištu gedžeta vibratori su na drugom mestu po prodaji, odmah iza mobilnih telefona, pa se može reći da se više para troši na ženske orgazme nego na GPS uređaje…


connect-029-content

Facebook komentari: