BIZIT plus

U toku je Europe Energy Week trodnevna online konferencija

Europe Energy Week je trodnevna virtuelna konferencija koja se održava od 15. do 17. juna 2021. godine čiji je zadatak traženje rešenja za teške izazove sa kojima se susreće čitava industrija energetike danas.

PCPress.rs Image

Kako istovremeno zadovoljiti rastuću potražnju za električnom energijom i zaštititi klimu, kako graditi nove energetske sisteme širom sveta i boriti se protiv klimatskih promena omogućavanjem održive, pouzdane i pristupačne energije, i koja je uloga Evrope u ovoj transformaciji, su pitanja na koja se traži odgovor.

Tokom trodnevne konferencije razgovaraće se o regionalnim izazovima i mogućnostima sa kojima se suočava energetski sektor na ovom putu evolucije i transformacija ka dekarbonizovanim energetskim sistemima. Upravo na tu temu će sutra 17. juna, govoriti i Aleksandar Jakovljević, Director of Strategy, Business Development and Regulatory Affairs Department, Elektroprivreda Srbije.

Na konferenciji će biti održane panel sesije čija će tema biti prvenstveno budućnost energetske industrije. Cilj konferencije je da poveže globalna energetska preduzeća i lidere na tržištu, kreatore politika i vladine predstavnike, da strukturiše nove energetske poslovne modele, te da se osmisle strategije i da se inspirišu društva širom sveta ka napredovanju na ovom putovanju.

Registracija je besplatna i svi zainteresovani se mogu prijaviti preko ovog linka.

Facebook komentari: