ERP 2024

Uber će početi sa prikazivanjem video reklama u svojoj aplikaciji

Uber će uskoro početi da prikazuje video oglase u svojim aplikacijama. Oni će se pojaviti dok čekate da se pojavi vožnja i dok ste u tranzitu, nakon što naručite u Uber Eats-u i u rezultatima pretrage. Oglasi će se prikazivati i na tabletima koji se nalaze u nekim Uber-ovim automobilima.

PCPress.rs Image

Uber planira uvođenje funkcije u Evropi krajem godine

Korisnici u SAD-u će ove nedelje početi da vide video oglase. Tableti koji prikazuju oglase biće instalirani od grada do grada u zemlji. Kompanija planira da predstavi video oglase u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Australiji i drugim tržištima kasnije ove godine. Statički oglasi se prikazuju u Uber Eats-u od 2019. i u istoimenoj aplikaciji kompanije za vožnju od prošle godine.

Video oglasi u aplikacijama će podrazumevano biti isključeni i radiće do 90 sekundi. Vožnja Uber-om u proseku traje oko 15 minuta, a korisnici obično provedu između dva i tri minuta gledajući aplikaciju tokom putovanja. Kompanija kaže da neće deliti podatke pojedinaca sa oglašivačima. Korisnici mogu onemogućiti ciljanje oglasa na osnovu demografskih podataka i njihovih aktivnosti u Uber-ovim aplikacijama, ali ne mogu u potpunosti da isključe oglase.

Pročitajte i:  Uber će upozoravati putnike da vežu pojas

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: