Ubisoft je objavio trominutni mini-dokumentarac 

Video reditelja narativnog dela Assassin’s Creed Valhalla Darbi McDevitt, biće vam neverovatno umirujući. “Dobro se naspavaj i osveži se. Vrata do Valhalle uskoro će biti otvorena.” Ubisoft je objavio trominutni mini-dokumentarac o nordijskoj mitologiji uoči današnjeg starta prodaje Assassin’s Creed Valhalla, 10. novembra.

PCPress.rs Image

Mini-dokumentarac o nordijskoj mitologiji

Viking kojim ćete upravljati u Assassin’s Creed Valhalla deo je klana koji želi da naseli nove zemlje u anglosaksonskoj Engleskoj, ali Saksonci ne brinu mnogo ili ne veruju u paganske bogove kojima se Vikinzi klanjaju. Naravno, ovo je samo jedan od glavnih sukoba koje ćete morati da rešite sekirom u Assassin’s Creed Valhalla, jer ćete takođe imati posla sa zaraćenim sinovima Vikinga, nevaljalim danskim klanom i drugim problemima koje ćete rešiti koristeći koplja, lukove, sekire i mačeve.

U suprotnosti sa nasiljem koje nas očekuje u sledećem delu Assassin’s Creed, McDevitt je objavio prevedenu verziju prilično utešne pesme pod nazivom Havamal. „Nerazumni čovek leži budan čitavu noć, razmišljajući o svemu iznova i iznova. A kad dođe jutro, um mu je umoran, a teret je još uvek tu. Mudre reči oca – učinite kako on kaže i prestanite da brinete. Dobro se naspavajte i osvežite se. Vrata do Valhalle uskoro će biti otvorena “, kaže McDevitt.

Pročitajte i:  Sledeći Ubisoft Forward biće održan 10. juna

Izvor: Gamesradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,