Ubisoft planira animirane serije za neke od svojih franšiza

Iako filmovi koji se zasnivaju na video igrama uglavnom loše prođu na velikom ekranu, animacije izgleda prolaze daleko bolje. Uzmimo za primer film Angry Birds koji je prošao iznenađujuće dobro, a to nije ograničeno samo na filmove. Netflix-ova Castlevania je takođe bila izuzetno dobro prihvaćena.

PCPress.rs Image

S tim na umu, ne može se reći da je preveliko iznenađenje što Ubisoft želi to da iskoristi i što je otkrio da planira da pokrene animirane serijale zasnovane na nekoliko svojih franšiza video igara. Ovo je objavio The Hollywood Reporter, gde se nagoveštavaju emisije zasnovane na Rayman-u, Hungry Shark-u, a za odraslu publiku, emisije zasnovane na Watch Dogs-u.

Govoreći o publikaciji, Ubisoft Film & Television, direktorka iz kancelarije u Parizu, Helene Juguet citirana je, „Svaka emisija ima drugačiji cilj kojem teži i drugačiji format.“ U međuvremenu, Ubisoft se udružio i sa producentom Castlevania, Adi Shankar, na seriji za mlađe odrasle Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe, koja je zasnovana na Far Cry 3 nastavku, Blood Dragon.

Pročitajte i:  The Cub: Otkrijte video igru domaćeg studija Demagog

Juguet dodaje: „Adi je veliki ljubitelj video igara. Delimo istu kulturu i reference. Bilo je sjajno dati mu slobodu da učini nešto sveže i hrabro sa našim likovima.“

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: