PC Press Studio

Učite direktno od dr Isaka Adižesa o upravljanju u kompaniji!

Online i softveri za video pozive još uvek čine veliki deo komunikacije u današnjem vremenu. S tim na umu, Adižes institut u dogovoru sa dr Adižesom organizuje online live kurs koji je namenjena svima onima koji žele da nauče kako da transformišu sopstvene organizacije, preuzmu ulogu lidera u svojim kompanijama ili da otkriju nove alate za veću efektivnost u poslu.

PCPress.rs Image

Jedinstvena prilika za učenje od eksperta

Online live kurs će se održavati svakog četvrtka ujutru počevši od 16. jula sa početkom u 7h (PT), na svima dobro poznatoj platformi Zoom i svaka sesija trajaće po dva sata. Kurs se sastoji od ukupno četiri sesije a prva pod nazivom Leadership Roles and Styles obrađivaće temu stilova i uloga lidera. Druga će obrađivati temu Corporate Lifecycles, treća Mastering Change, i četvta Introduction to Organizational Therapy.

Kurs će biti na engleskom i biće sinhrono preveden na ruski, španski i kineski jezik, u kojem će dr Isak između ostalog govoriti o tome šta čini kompanije uspešnim, šta dovodi do održivog rasta kompanija i kako prevazići međuljudske konflikte unutar organizacije.

Pročitajte i:  Psihologija prodaje: učenje prodajnih veština kroz psihološke principe

Ukoliko ste direktor, osnivač ili član uprave kompanije, a želite da unapredite kvalitet poslovanja, ili jednostavno želite da unapredite svoje veštine i sposobnosti, priključite se ovom kursu. Sigurani smo da će ovaj kurs dr Isaka svakome značiti i da ćete čuti konkretne preporuke i savete.

Prijava je obavezna, mesta su ograničena, a za učešće možete se prijaviti na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,