Ultrabook za potrebe žena?

Nije neobično videti telefon ili laptop ukrašen kristalima, cirkonima. Fujitsu je predstavio računar kome neće biti potrebno dodatno ukrašavanje – sa power dugmetom u obliku bisera i zlatnim tasterima.

PCPress.rs ImageOva kompanija najavila je svoj novi brend računara “Floral Kiss”, razvijen od strane ženskog tima inženjera.

Nova serija biće dostupna od novembra u Japanu i preko Fujitsu onlajn prodavnice.

Prvi računar koji će Fujitsu ponuditi pod oznakom Floral Kiss je ultrabook na Windowsu 8, sa trećom generacijom Intel i5 procesora i hard diskom od 500GB.

Dostupne su tri boje – bela, roze i braon, a uređaj će se isporučivati i sa setom aplikacija za koje iz Fujitsua smatraju da će biti korisne ženskoj populaciji.

Među njima je Scrapbook (automatski čuva i organizuje slike i linkove proizvoda, prodavnica i recepata, kažu iz Fujitsua), Diary (aplikacija za kreiranje dnevnika koja automatski uvezuje postove sa Facebooka i Twittera) i aplikacija 12 Horoscopes by Fortune@nifty.

“Floral Kiss projekat je nastao iz želje ženskog osoblja zaposlenog u Fujitsuu za kreiranjem PC računara koji će biti privlačan ženama. Nova serija razvijena je pod konceptom dovođenja elegancije u sve aspekte PC dizajna – od hardvera do aplikacija”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,