BIZIT plus

Umni vatromet, Uroš Petrović, pisac | BIZIT2022

Radionica koju je Uroš Petrović, pisac održao na nedavno održanoj BIZIT konferenciji se sastojala od interaktivnog razmrdavanja moždanih vijuga – od verbalnog promišljanja do buđenja umnih moći u više dimenzija. Prisutni su imali priliku da spoznaju širinu svog promišljanja, koje mnogi nisu ni bili svesni.

PCPress.rs Image

Drugi segment je bio posvećen ohrabrivanju učesnika na dalje razmišljanje izvan ustaljenih, uobičajenih i očekivanih okvira, na smelo smišljanje i glasno izražavanje sasvim novih ideja. Uz pomoć novonastalog nivoa samopouzdanja, promišljanje ide i korak dalje – praktičnom primenom na poziciju u profesiji, sa uočljivim mogućnostima povoljnog uticaja i na privatan život.

“Zagonetna pitanja su metod kojim uspešno možemo da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Takođe, služe da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada i da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i druge. Pri rešavanju zagonetnih pitanja, prisutni povezuju ono što znaju, ono što tek čuju i ono što pretpostavljaju te tako spoznaju i nešto sasvim novo i drugačije. Sve to dovodi do pravog vatrometa ideja. Ovakvim pristupom dolazi se do prodora u razmišljanju bez barijera, a upravo je ono presudno za pravljenje razlike u dostignućima, bez obzira na oblast interesovanja ili delovanja. Kalupi se razbijaju u paramparčad.”

Sa radionice svako je od prisutnih izašao inspirisan za korak dalje u kreativnosti i komunikaciji sa sobom i sa drugima, u poslu i u životu. Celokupno izlaganje Uroša Petrovića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: