Upoznajte Samsung Neo QLED 4 K TV 98“ i Oled TV 77“

U pitanju je TV koji donosi besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantan dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući Samsung Neo Qled televizoru, jesen će biti zabavnija nego ikada, jer briljantni Quantum HDR pruža najsjajniju sliku i najčistiji kontrast, a uz podršku neuronskog Quantum procesora 4K, Theatrum slika garantuje autentične i jasne boje, optimizovane za ekran veličine 98″.

Neo QLED od 98” opremljen je i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja, a osim toga ima ugrađenu i opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, stvarajući očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika.

Takođe, ne smemo da zaboravimo impresivni zvuk, koji predstavlja još jednu ključnu komponentu u stvaranju nezaboravnog televizijskog iskustva. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućava vam da se potpuno uronite u svet zvuka, kao da ste stvarno deo scene. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako svim filmofilima pruža fantastičan doživljaj.

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

Ključ sigurnosti je u Knox platformi

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o tome, kreirajući brojne dodatne pogodnosti za svoje korisnike. Tako je Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima Samsung OLED TV 77“ definitivno može da se pohvali. Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke.

PCPress.rs Image

Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim TV-om, a istovremeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada, jer ova platforma vrši automatsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa „phishing” sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje vaš uređaj kako biste imali potpuni ugođaj.

Ušteda energije uz AI Energy i SmartThings način rada

Platforma SmartThings, kao još jedan od benefita Samsung uređaja omogućava nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja, pri čemu bezbednost ostaje glavni prioritet, što korisnicima olakšava stvaranje istinski personalizovanog iskustva koje odgovara njihovim sklonostima i potrebama. Sa druge strane sa AI Energy načinom rada možete da sačuvate energiju i pratite svoju uštedu. Nijanse okolne svetlosti automatski se otkrivaju i analiziraju kako bi se prilagodila svetlost na ekranu, smanjujući ukupnu potrošnju energije.

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

Dakle, Samsung televizori ne samo da korisnicima pružaju izvanredno iskustvo gledanja, već se prilagođavaju i stilu života. Ovi uređaji čine iskustvo boljim zahvaljujući inovativnim performansama i tehnologiji, pa se zato prepustite omiljenom sadržaju i doživite svet filma kao nikada pre.

Korisna adresa: samsung.com/rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,