Uronite u svet beskrajnih opcija uz Galaxy ekosistem

Samsung Galaxy ekosistem olakšao je svakodnevni život korisnika, ali ga je učinio i zanimljivijim i izazovnijim. Uređaji nove generacije „komuniciraju“ međusobno, povezujući se jedan sa drugim bez ikakvih problema što korisnicima omogućava da rade na više uređaja ili da budu povezani sa drugima sa bilo kog mesta.

PCPress.rs Image

Samsung Electronics objavio je da je broj prodatih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj sklopivih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od januara do oktobra 2022. godine je povećan za 105% u poređenju sa istim periodom 2021.

Jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno na velikom ekranu i moćna optimizacija aplikacija za sklopive uređaje takođe doprinose tome da se poslovni korisnici sve više odlučuju za njih.

Galaxy Z Fold4

Obavljanje više stvari istovremeno na Z Fold4 lakše je nego ikada, što omogućava korisnicima da urade više stvari čak i kada su u pokretu.

Samsung partnerstva sa kompanijama Google i Microsoft podižu lestvicu kad je u pitanju obavljanje više stvari istovremeno. Google aplikacije, uključujući Chrome i Gmail, sada podržavaju funkciju “prevuci i pusti”, što korisnicima omogućava da brzo kopiraju i lepe linkove, fotografije i drugo iz jedne aplikacije u drugu. Uz Google Meet, korisnici sada mogu da se povežu sa više ljudi dok uživaju u zajedničkim virtuelnim aktivnostima, uključujući zajedničko gledanje videa na YouTubeu ili igranje video igrica preko video poziva.

Pročitajte i:  U Samsungu prvi štrajk radnika ikada

PCPress.rs Image

Iskustvo obavljanja više stvari istovremeno je upotpunjeno S Pen olovkom, koja omogućava crtanje u pokretu i pravljenje beleški sa pojednostavljenim skladištenjem unutar stojećeg poklopca sa futrolom za olovku.

Galaxy Z Fold4 pravi fenomenalne fotografije i video snimke sa unapređenim 50MP širokim sočivom i 30x Space Zoom sočivom. Raznovrsni režimi rada kamere, uključujući veću mapu zumiranja aktiviranu u Capture View režimu, dupli pregled i selfie zadnjom kamerom su posebno napravljeni da bi se iskoristio jedinstveni hardverski dizajn za veću fleksibilnost korišćenja kamere. Takođe, sa većom veličinom piksela, 23 posto jačim senzorom i unapređenom snagom obrade, korisnici mogu praviti jasne fotografije čak i noću.

Galaxy Buds2 Pro

Vrhunske slušalice koje pružaju fenomenalno bežično audio iskustvo sa novim, kompaktnim dizajnom i nesmetanom povezanošću za svaki aspekt života.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom.

PCPress.rs Image

Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem koje je napravljeno da bi se izbeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Primajte pozive u pokretu uz moćni ANC da biste eliminisali buku. Nove Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobegnu u sopstveni svet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevnicom.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

Kada treba hitno da se javite na telefonski poziv dok uživate u igrici ili gledate film na vašem tabletu, Buds 2 Pro mogu neprimetno da se prebace na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Buds 2 Pro slušalice sada imaju Auto Switch čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. U slučaju da zagubite vaše slušalice tokom putovanja do posla, Smart Things Find sada čini da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira da li su spakovane u kutijicu ili van nje.

Galaxy Watch5

Satovi Galaxy Watch5 poboljšavaju performanse na koje se ljudioslanjaju svaki dan i spremni su za sve izazove koji se nađu pred njima.

Watch5 je prvi Samsung nosivi uređaj sa staklom od safirnog kristala koji štiti ekran, za koji kompanija kaže da je 60 posto tvrđi i 1,6 puta jači od spoljnjeg sloja Watch4. Ova promena u materijalu čini novi model manje osetljivim na ogrebotine. Pro verzija ima još jači ekran od safirnog kristala od standardnog modela i obećava dvostruko veću izdržljivost od Galaxy Watch4 modela.

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

PCPress.rs Image

Sat je zadržao 5ATM i IP68 ocene svog prethodnika, što znači da je vodootporan do dubine od 50 m 10 minuta, plus može izdržati prašinu, prljavštinu i pesak. Takođe, ispunjava MIL-STD-810H standard, tako da bi trebalo da preživi ekstremne temperature i druge stresore iz okoline kao što su vibracije i udari.

Snažan i napravljen da traje, Galaxy Watch5 Pro ima najveću bateriju u Galaxy Watchu i za 60 posto je veći od Galaxy Watch4, što je ključno za držanje koraka sa svim obavezama i zadacima koje vam pomaže da obavite.

Facebook komentari: