Uskoro bez Marvel filmova na Netflix-u

Disney već neko vreme planira da ostvori svoj streaming servis, koji će pokrenuti sledeće godine. Prvi film koji će se prikazivati na Diznijevoj platformi, a ne na Netflixu će biti Captain Marvel, dok će poslednji Marvelovi filmovi na Netflix-u biti Ant-man and the Wasp.

PCPress.rs Image

Marvelovi fanovi će nastavak filma Avengers: Infinity War morati da gledaju u bioskopu ili da se pretplate za novu Dizni streaming platformu. Marvel Studio i Lucasfilm će prikazivati svoje filmove isključivo na Dizni servisu. Dizni još uvek pokušava da kupi nazad prava za Ratove zvezda od Turner Broadcast, tako da ovi filmovi verovatno u početku neće biti prikazivani na ovoj platformi. Netflix-ove originalne serije (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher i The Defenders) će nastaviti da se prikazuju na Netflix-u.

Cena i ime Dizni streaming servisa ostaju misterija, a fanovi su ovu platformu nazvali „Disneyflix“. Pixar, Lucasfilm i Marvel rade zajendno na sadržaju platforme, koji će uključiti i seriju Star Wars, režisera Jon Favreau-a. Najavljeni Dizni/Marvel filmovi za 2019.godinu, imaju neke obećavajuće naslove, a to su Dumbo, Avengers 4, Aladdin, Toy Story 4, Lion King, Artemis Fowl, Jungle Cruise i Frozen 2.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Izvor: Commic Book

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,