BIZIT plus

Uskoro počinje predlaganje kandidata za Top50 2022 izbor najboljih online stvari!

U želji da na jednom mestu okupimo ono najbolje što domaće Internet nebo ima, i ove godine, 26. put, organizujemo Top50 izbor najboljih online stvari. Top50 je priznanje koje PC Press od 1997. godine dodeljuje najboljim sajtovima, aplikacijama i nalozima na društvenim mrežama. Tradicionalno, sredinom decembra postavljamo formu za slanje predloga na našem sajtu što ćemo uraditi i ove godine.

PCPress.rs Image

Čitaoci imaju značajan doprinos u realizaciji Top50 manifestacije. Svi posetioci sajta pcpress.rs mogu da predlože svoje omiljene Internet lokacije za jedno od Top50 priznanja. Uslovi za nominaciju su:

  • da je predložena internet lokacija na srpskom jeziku i pismu ili da je barem jedan od jezika srpski,
  • da sadržaj ne vređa manjinska, verska, nacionalna i politička prava, i
  • da sajt, odnosno aplikacija ili nalog na društvenim mrežama postoji duže od šest meseci.

Predlaganje nije ograničeno brojem i svaki posetilac našeg sajta može da predloži koliko god kandidata želi u kojoj god kategoriji želi (Web sajt, Mobilna aplikacija, Nalog na društvenoj mreži). Broj poslatih predloga za istu Internet lokaciju nije presudan i svaki predlog se pažljivo uzima u obzir.

Pročitajte i:  Pratite online ceremoniju svečanog proglašenja Top50 2023 dobitnika!

Na osnovu vaših predloga i predloga stručnog žirija, napravićemo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg dela digitalnog univerzuma.

Priznanja se dodeljuju u kategorijama: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Dom i zabava, Obrazovanje i kultura, Sport i turizam, Mobilna aplikacija i Nalozi na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube i od prošle godine i TikTok. Biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta.

Facebook komentari: