BIZIT plus

Uskoro stiže IKEA gramofon

IKEA već neko vreme nudi tehnološke proizvode pod svojim brendom, kao što su zvučnici napravljeni u saradnji sa Sonos-om, ili prečišćivači vazduha. Kompanija se sada udružila sa poznatim muzičkim gigantom, Swedish House Mafia, u cilju predstavljanja nove OBEGRÄNSAD kolekcije inspirisane muzikom.

ikea

Kolekcija će imati 20 različitih komponenti, a najinteresantniji će svakako biti gramofon. On je u suštini „spartanski“ napravljen, bez mnogo opcija, ali donosi mogućnost povezivanja sa bluetooth zvučnicima.

Pored gramofona, u kolekciji će se, naravno, naći i nameštaj. Jedan od komada nameštaja biće specijalan sto za proizvodnju muzike. On će imati dva nosača za zvučnike, kao i posebni odeljak na izvlačenje za MIDI tastaturu i različite kontrolere. Takođe, kolekcija će imati i specijalizovanu stolicu, dizajniranu za opuštanje i uživanje u muzici.

OBEGRÄNSAD kolekcija biće dostupna u prodavnicama tokom jeseni ove godine. Za sada ne postoje naznake o ceni, ali ako se uzme kakav je cenovni rang ranije predstavljenih tehnoloških IKEA proizvoda, verujemo da će i novi modeli biti cenovno pristupačni.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: