BIZIT plus

Uspešno održan Qlik Sense Tour

U prepunoj sali hotela Falkensteiner u četvrtak 8. juna Adacta je po drugi put organizovala  Qlik Sense Tour 2017. Više od 100 učesnika iz različitih firmi je imalo priliku da od Adacta i Qlik stručnjaka sazna koji su to najnoviji trendovi na polju vizuelne analitike i na koji način najbolje možete iskoristiti mnoštvo podataka kojima baratate u svakodnevnom poslovanju.

PCPress.rs Image

Pregršt izvanrednih govornika približilo je učesnicima Qlik aplikaciju – prilagođenu, moćnu, vizuelnu, analitičku platformu, koja radi na način na koji želite i koja vam pomaže da bolje oblikujete svoje poslovne odluke i kreirate detaljne analize.

Pored obraćanja predstavnika Adacte Beograd, ispred kompanije Qlik Marius Stoica, regionalni direktor prodaje ove američke kompanije za JI Evropu je objasnio na koji način da struktuiranje podataka bude prioritet u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju, a predstavio je i poslednje inovacije u Qliku, kao i način na koji je Qlik cloud spreman za vizuelnu analitičku platformu.

Svoja pozitivna iskustva sa Qlik Sense alatom je podelila i Marina Milojević, koordinator marketinga i prodaje kompanije Yumis, koja je na konkretnim primerima objasnila kako je uz pomoć Adacte i Qlika povećana profitabilnost ovog prehrambenog preduzeća, kroz praćenje svih značajnih podataka na dnevnom nivou.

Najveće interesovanje izazvala je Qlik Sense radionica koju su održali Adactini BI stručnjaci. Dva sata neprestanog kliktanja po ovoj moćnoj analitičkoj aplikaciji i mnoštvo pitanja dokaz su da su uz Adactinu pomoć učesnici uspeli da prodru u svet skrivenih podataka i da osete koje sve mogućnosti mogu da iskoriste uz pomoć ove jednostavne aplikacije.

Adacta je sa statusom Qlike Elite Partnera vodeći ponuđač poslovne analitike i izveštavanja u široj regiji. Sa više od 10 godina partnerstva sa Qlikom Adacta je uspešno izvela preko 100 Qlik implementacija sa timom od 30 stručnjaka i analitičara, od kojih većina poseduje međunarodne sertifikate.


O Qliku

Qlik je vodeća vizuelno analitička platforma i pionir korisničke orijentacije poslovne inteligencije. Njegov portfolio sadrži rešenja bazirana na cloudu i lokalnom serveru, koja izlaze u susret narastajućim potrebama korisnika ka izveštavanju i samouslužnoj vizuelnoj analizi na usmeren, ugrađen i prilagođen način, bez obzira na to gde su podaci locirani. Sa sedištem u Pensilvaniji, Qlik posluje u više od 100 zemalja sa preko 40.000 korisnika.

Facebook komentari: