Top50 Glas publike

Uz najbolji Huawei telefon P serije naredne generacije i Sony Playstation 4 Slim

Huawei je na događaju organizovanom u TC Ušće u Beogradu predstavio renovirani prostor svog maloprodajnog objekta. Na taj način je javnosti predstavljen poboljšan, unapređen i osavremenjen Huawei Experience Store-a u popularnom Ušće Shopping Centru.

PCPress.rs Image

Osim predstavljanja renoviranog prostora, Huawei je iskoristio priliku da najavi dolazak naredne generacije pametnih telefona visoke klase, te objavi da će oni koji požure i naruče nove telefone imati brojne pogodnosti. Naime, ko bude poručio najbolji mobilni telefon visoke klase u Huawei Experience Store prodavnici u TC Ušće, dobiće veoma vredan poklon – Sony Playstation 4 Slim 500 GB igračku konzolu! Akcija će važiti u periodu od periodu od 20.02 do 10.03. i svoj primerak će obezbediti 50 najbržih koji se u Huawei prodavnici budu opredelili da naruče naredni top model popularne P serije Huawei telefona.

PCPress.rs Image

Prisutnima se obradio Dragan Jovanović, direktor maloprodaje kompanije Huawei, koji je pozdravio prisutne i najavio gore pomenutu maloprodajnu akciju. Nakon završetka akcije u maloprodajnom objektu kompanije u sklopu koje će oni koji najbrže rezervišu svoj telefon dobiti igračku konzolu, nezvanično se očekuje da nove akcije zažive kod telekomunikacionih operatera, partnera kompanije Huawei – bez eksplicitnih potvrda šta će akcije podrazumevati.

Pročitajte i:  Počela prodaja Huawei Mate 50 Pro telefona

PCPress.rs Image

Huawei je najavio da će P serija imati svoju zvaničnu svetsku premijeru 26. marta u Parizu, gde je i prethodne godine predstavljena nova P serija. Ukoliko se glasine obistine, ponovo ćemo imati priliku da vidimo tri telefona – Huawei P30, P30 Pro i P30 Lite.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,