Veliki redizajn aplikacije 1Password

Nova ažurirana verzija sada je dostupna za Android i iOS operativne sisteme.

PCPress.rs Image

Naprednije lozinke, dvofaktorska autentifikacija

Bilo je potrebno nekoliko meseci za ažuriranje nove verzije aplikacije za mobilne uređaje. Kompanija je objavila 1Password verziju 8 za Android i iOS. Mnoge funkcije sa desktop verzije sada će biti dostupne i u verziji za mobilne uređaje.

Za početak, tu je novi početni ekran koji omogućuje brži, prilagođeni pristup često korišćenim lozinkama. Zatim, tu je i nova traka za navigaciju koja pomaže u pronalaženju informacija za svaki nalogu koji koristite.

Ažuriranje 1Password aplikacije stiže u pravo vreme kada su povrede podataka sve češće. Kontrolna tabla, Watchtower, stigla je do mobilnih uređaja, pružajući upozorenja kada dođe do narušavanja podataka i ugrožavanja prilikom prijavljivanja.

Korisni alati će pomoći u nasumičnom generisanju odgovora na bezbednosna pitanja, pa čak i podsticanju korisnika za ojačavanjem kredencijala kreiranjem ukupnog bezbednosnog rezultata. Naprednije lozinke, dvofaktorska autentifikacija i druge promene predstavljaju promene u aplikaciji.

Novi dodaci mozda neće ubediti neke korisnike da promene svoje menadžere lozinki koje koriste. Međutim, mogli bi biti dobar podsticaj za isprobavanje 1Password-a  ili upoznavanje svoje digitalne bezbednosti.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: