ERP 2024

Verbatim predstavio nove USB memorije Store ‘n’ Go Micro

Verbatim_MicroUSB_8GB_LANYARD

Verbatim je predstavio svoju novu porodicu USB memorija pod nazivom Store ‘n’ Go Micro. Reč je o seriji vrlo malih, vrlo izdržljivih USB memorija, kapaciteta do 8 GB. Samo trideset milimetara dugi, 12 milimetara široki i dva milimetra debeli uređaji teže zanemarivih 1,2 grama. Možete ih nositi prikačene na privezak za ključeve, PDA uredjaj ili mobilni telefon, što vam omogućuje da podatke prenosite neverovatno lako. Nove USB memorije dolaze u živim bojama i dostupne su u maloprodaji već sad u kapacitetima od 2 GB(narandžasta), 4 GB (zelena) i 8 GB (ljubičasta).

USB memorije Store ‘n’ Go Micro optimizovane su kako za korisnike Windows® tako i za korisnike Mac® operativnog sistema, te nude brzine čitanja i zapisivanja podataka do 30 MB/s i 13 MB/s (kod modela kapaciteta 4 i 8 GB) odnosno do 19 MB/s i 9 MB/s (kod modela kapaciteta 2 GB). Da bi postigli kapacitete od 2, 4 i 8 GB u tako malenom i prenosivom obliku, Verbatimove USB memorije koriste novu tehnologiju system-in-package (SIP). SIP integriše sve elektronske komponente uređaja u jedinstvenu, zapečaćenu celinu, izuzetno malih dimenzija. Kao rezultat toga, ovi mali uređaji su otporni na vodu, prašinu, fizičke udarce i elektrostatičko pražnjenje, odnosno razelektrisanje, a dovoljno su mali i izdržljivi da ih možete poneti gotovo svugde.

Optimizovane za tehnologiju Windows ReadyBoost™, USB memorije Store ‘n’ Go Micro postaju dvonamenski uređaji za korisnike Windows Vista™ operativnog sistema koji mogu iskoristiti deo neupotrebljene memorije na njima za ubrzavanje računara, bez potrebe za povećavanjem sistemskog RAM-a. S podrškom za Windows, Mac i Linux® operativni sistem, Verbatimove USB memorije Store ‘n’ Go Micro nude i istinsku višeplatformsku kompatibilnost i jednostavan način za prenošenje datoteka između različitih sistema.

Za korisnike koji vode brigu o sigurnosti, USB memorije Store ‘n’ Go Micro nude zaštitu osetljivih podataka lozinkom, istovremeno nudeći "javnu zonu" za podatke koji mogu biti dostupni svima. Kompletan paket uključuje USB memoriju Store ‘n’ Go Micro, softver za zaštitu podataka lozinkom i malu vezicu za jednostavnije nošenje. Kao i za sve svoje uređaje, Verbatim i za nove USB memorije nudi korisnicima besplatnu korisničku podršku.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: