BIZIT plus

Verbatim vas poziva u “lov” na miševe

Verbatim_BluetoothLaserNotebookMouse Verbatim predstavlja četiri nova laserska miša, za koje tvrdi kako garantuju preciznu kontrolu, dobro ležanje u ruci, ergonomičan dizajn i laka podešavanja. Svi modeli su već sada dostupni u maloprodajama.

Wireless Laser Notebook Mouse

Wireless Laser Notebook Mouse dizajniran je pre svega za korišćenje uz prenosne računare, kod kuće ili na putu. Dok ne koristite miš, USB prijemnik se nalazi pričvršćen sa njegove donje strane, kako se ne bi zagubio. Poput ostalih predstavljenih miševa, i ovaj model nudi na izbor tri nivoa osetljivosti (odnosno brzine rada) do maksimalno 1.600 tpi, kao i tri tastera koji se mogu programirati za obavljanje željenih funkcija.

U zavisnosti od toga želite li na piksel tačnu kontrolu pokazivača miša tokom obrade slike ili munjevito brze manevre u igrama, možete odabrati osetljivost miša od 800, 1.200 ili 1.600 tpi. Odabrana osetljivost pokazana je osvetljenjem na tasteru za biranje osetljivosti koja ne svetli ako je odabrano 800 tpi, a svetli prigušeno ako je odabrano 1.200 tpi odnosno punim sjajem ako odaberete 1.600 tpi.

Wireless Bluetooth® Laser Notebook Mouse

Wireless Bluetooth Laser Notebook Mouse je razvijen posebno za korisnike prenosnih računara MacBook i idealan je za korišćenje na putu, zbog povezivanja s računarom preko Bluetooth tehnologije. Bluetooth veza sa računarom se postavlja brzo te omogućuje uređivanje slika s preciznošću na nivou piksela, ali i munjevite manevre u igrama. Wireless Bluetooth Laser Notebook Mouse nudi različite nivoe osetljivosti, kojima na pritisak odgovarajućeg tastera na mišu određujete brzinu kretanja pokazivača.

Wireless Laser Desktop Mouse with Docking Station

Wireless Laser Desktop Mouse opremljen je vrhunskom tehnologijom koja omogućuje precizno pomeranje pokazivača, zahvaljujući laserskom senzoru visoke rezolzucije. Ležište (docking station) koje se isporučuje s mišem služi kao punjač, štedeći time novac i vreme koje biste potrošili na punjenje baterija. Miš je spreman za upotrebu čim priključite ležište u USB priključak, a zahvaljujući ergonomičnom dizajnu, nudi preciznu kontrolu u svim aplikacijama.

Laser Desktop Mouse

Laser Desktop Mouse osmišljen je za vrhunsku udobnost i jednostavnost upotrebe. Površina miša s teksturom omogućuje vrlo dobro ležanje u ruci. Miš je opremljen sa tri tastera koji se mogu programirati za obavljanje željenih funkcija. Točkić za pomeranje takođe služi kao taster, a tu su i dva dodatna tastera na bočnim stranama uređaja. Jedan dodir dovoljan je da promijenite brzinu Laser Desktop Mousea prema vašim potrebama.

Svi miševi dolaze s CD-om sa softverom i priručnikom za korišćenje.

Facebook komentari: