BIZIT plus

Vertiv postaje najnoviji član Eurovent udruženja

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, postao je dopisni član Euroventa, evropskog industrijskog udruženja za klimatizaciju u zatvorenim prostorima, procesno hlađenje i tehnike rashladnog lanca namirnica.

PCPress.rs Image
Vertiv Adiabatic Freecooling Chiller Innovation Lab

Vertiv nudi rešenja za najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji data centri, komunikacijske mreže te komercijalni i industrijski pogoni s portfolijem proizvoda i usluga za napajanje, hlađenje te IT infrastrukturna rešenja koja se protežu od clouda do edge lokacija mreže. Kompanija je industrijski lider za klimatizacijska rešenja visokih performansi koja se koriste u kritičnoj infrastrukturi, uključujući komercijalna i industrijska rešenja za hlađenje s prilagođenim upravljanjem vazduhom, vazdušnim hlađenjem i evaporativnim hlađenjem krovnih DX jedinica, s indirektnim i direktnim evaporativnim hlađenjem.

PCPress.rs Image
Vertiv Thermal Management Lab

„Ponosni smo što smo postali dopisni član Euroventa, jednog od vodećih udruženja HVACR industrije koje takođe pomaže u sertifikovanju performansi naših IT proizvoda za hlađenje. Vertiv projektuje klimatizacijska rešenja više od 50 godina i prepoznat je kao najveći svetski dobavljač za tržište klimatizacijskih rešenja data centara. Pridruživanjem Evroventu, radujemo se zajedničkoj saradnji na razvoju novih rešenja za efikasne i održive sisteme s najnovijim standardima za okolinu i industriju u celosti,“ izjavio je Mario Scattolin, direktor Global Compliance dela kompanije Vertiv.

Pročitajte i:  Važnost upravljanja i nadzora kritične IT opreme u data centrima

PCPress.rs Image

„U ime Euroventa sa zadovoljstvom možemo poželeti dobrodošlicu kompaniji Vertiv kao našem najnovijem dopisnom članu. S njihovim iskustvom u pružanju komercijalnih i industrijskih rešenja, veselimo se saradnji u zajedničkom oblikovanju budućnosti HVACR industrije. Kao dopisni član Euroventa, Vertiv će imati mogućnost da ostane korak ispred svih u razvoju i zagovaranju vrlo relevantnog zakonodavstva i standarda, promicanju interesa i inicijativa industrije, kao i smanjivanju trgovinskih i izvoznih barijera unutar i izvan Evrope. Članstvo takođe pruža mogućnost povećanja vidljivosti kompanije Vertv u industriji ostajući u kontaktu s ključnim akterima, inovatorima i stručnjacima iz cele Evrope i šire,“ rekao je Raul Corredera Haener, predsednik Euroventa.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,