Vertiv predviđa udvostručenje globalnih kapaciteta za proizvodnju rasklopne opreme

Kompanija Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, objavila je kako su povećali kapacitet svog poslovanja sa rasklopnim uređajima, sabirnicama i integriranim modularnim rešenjima (IMS) za više od 100% otkako je u novembru 2021. preuzela E&I Engineering i PowerBar Gulf rasklopne uređaje, sabirnice i IMS, predviđajući dalje udvostručenje kapaciteta s proširenjem do kraja 2025. godine.

PCPress.rs Image

Planovi proširenja omogućuju kompaniji Vertiv da podrži trenutne obveze i ubrzanje potražnje kupaca za infrastrukturom napajanja data centara, posebno kolokacijske i hyperscale lokacije uključujući aplikacije za AI i računarstvo visokih performansi.

U dve godine od akvizicije E&I Engineering i PowerBar Gulf, Vertiv je proširio svoj globalni proizvodni otisak za rasklopne uređaje, sabirnice i modularna rešenja za napajanje otvaranjem novih pogona i dodavanjem proizvodnje u već postojeće pogone, što je rezultiralo s više od 1,000 novih radnih mesta u 2023. godini.

PCPress.rs Image

S dodatnim planovima proširenja koji su u toku, Vertiv očekuje više nego udvostručenje kapaciteta za rasklopne uređaje, sabirnice i prefabrikovana modularna rešenja u sledeće dve godine.

„Kada smo preuzeli poslovanje rasklopnih uređaja i sabirnica kako bismo dovršili naš end-to-end portfolijo upravljanja napajanjem za data centre te druge kritične komercijalne i industrijske aplikacije, očekivali smo da će nam skup proizvoda omogućiti isporuku veće vrednosti i superiornih rešenja za naše klijente. Uz nagli rast data prometa, podstaknuti brzim napretkom veštačke inteligencije, trenutna potražnja premašuje projekcije koje smo formulisali u vreme akvizicije E&I. Vertiv odgovara na ubrzanje potražnje ulaganjem u kapacitet na ključnim područjima i lokacijama, šireći svoje operacije širom sveta i fleksibilno zadovoljavajući buduću potražnju za upravljanjem napajanja” rekao je Giordano (Gio) Albertazzi, izvršni direktor kompanije Vertiv.

PCPress.rs Image

Albertazzi je dodatno naglasio kako ubrzani razvoj AI i drugih visokih računarskih performansi generiše potražnju za kapacitetom i inovacijama u portfoliju ponuda kompanije, uključujući upravljanje napajanjem, napajanjem i hlađenjem data centra te prefabrikovana modularna rešenja. “Investiranje u dodatne kapacitete u svim globalnim regijama usklađuje se s našom strategijom da podstaknemo rast industrije i izgradimo otporan lanac distribucije”, rekao je Albertazzi.

Pročitajte i:  Telefónica produžuje sporazum o saradnji sa kompanijom Vertiv

Proširenje kapaciteta rasklopnih uređaja, sabirnica i IMS-a kompanije Vertiv kroz povećanu iskorišćenost i širenje otiska događa se u Južnoj Karolini (Sjedinjene Američke Države), Meksiku, Slovačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Irskoj i Severnoj Irskoj.

PCPress.rs Image

Za više informacija o tome kako Vertiv napaja data centre i druge kritične aplikacije, posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *