BIZIT plus

Verzija koja se plaća: OpenAI testira ChatGPT Pro

ChatGPT je pre nekog vremena privukao pažnju javnosti, pa bi svi da razgovaraju s  AI botom koji na pitanja odgovara kao da je ljudsko biće.

PCPress.rs Image

ChatGPT se od drugih chatbotova razlikuje po tome što odgovore može da proverava usput, pa zbog toga sve podseća na pravi razgovor. Potpuno je besplatan za korišćenje, a kompanija radi na premijum verziji koja će, kako se tvrdi, koštati 42 dolara mesečno.

Open AI chatbot je sve popularniji, pa ga korisnici koriste za sve i svašta – od sastavljanja pisama do pisanja eseja. Kompanija na sistem troši ogromne sume novca mesečno (tvrdi se da se radi o milionima dolara), a da oni koji se s njim igraju ne bi morali ništa da plate. Prema najnovijim glasinama OpenAI radi na tome da ChatGPT unovči, što je potpuno logično i očekivano.

Pročitajte i:  OpenAI radi na funkciji pretrage za ChatGPT

Korisnici su nedavno dobili priliku da se prijave za rani pristup verziji ChatGPT Professional koja odgovara brže, dakle bez zastajkivanja i bez ograničenja kada je broj razmenjenih poruka u pitanju. Open AI je onima koji servis već koriste postavio pitanje koliko su spremni da izdvoje za servis, pa neki već tvrde da im je odobren pristup premijum verziji, a za 42 dolara mesečno.

Izvor: Mashable

Facebook komentari: