ERP 2024

Viber predstavio novu pridruženu aplikaciju Wink

Viber, kompanija iza koje stoji popularna aplikacija za razmenu poruka sa više od 664 miliona korisnika, predstavila je novu pridruženu aplikaciju pod nazivom Viber Wink, koja omogućava korisnicima da šalju fotografije i kratke video-snimke – koje nestaju čim ih primalac pogleda.

VIB_Wink_LaunchCampaign_Facebook_AirGuitar 

Kako Wink funkcioniše

Besplatan za preuzimanje sa App Store-a, Viber Wink vam dozvoljava da napravite fotografiju ili snimite kratak video u trajanju do dest sekundi, a možete dodati i tekst. Wink vam zatim daje mogućnost da podesite tajmer tako da će vaša poruka biti izbrisana za 1, 3, 7 ili 10 sekundi pošto je primalac bude pregledao. (Možete izabrati i da ne koristite funkciju tempiranog brisanja materijala, u kom slučaju će on biti prosleđen kao obična fotografija ili video.) Pošaljite takvu fotografiju ili video bilo kome od vaših kontakata na Viberu. Poruka će se pojaviti u vašoj standardnoj Viber prepisci, i ona se može pogledati samo jednom – čak i ako sagovornik nema Viber Wink – posle čega će biće izbrisana posle zadatog vremenskog ograničenja.

“Jasno nam je da naši korisnici zahtevaju više kontrole nad svojim porukama,” napominje Ofir Ejal, direktor Odeljenja za proizvode u Viberu. “Dobar primer toga je nedavno ponuđena funkcija za “brisanje poruka”, koja vam omogućava da brišete poruke na daljinu – i posle njihovog slanja. Wink je još jedan primer pružanja mogućnosti kontrole našim korisnicima, ali na zabavan način. Zapravo, mi se nadamo da će Wink ohrabriti korisnike da još više razmenjuju sadržaje, time što im omogućavamo da biraju kako žele da njihove fotografije i video materijali budu primljeni – naročito oni koje opisuju momente za koje ne biste voleli da ostanu u trajnom sećanju!”

Od danas, Wink možete preuzeti i koristiti besplatno na uređajima sa iOS-om i Androidom. Da bi funkcionisao, Wink zahteva Viber verzije 5.7, koja je takođe na raspolaganju od danas. Viber v5.7 nudi obogaćene funkcije grupnog četa, među kojima se nalazi mogućnost da primate detaljne informacije o tome koji od vaših prijatelja je primio i pregledao vašu poruku.

 

Izvor: Viber

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,