Vip mobile: Novi Android telefon

HTC Hero 2Najnoviji HTC Hero, pametni telefon baziran na Android platformi koji sadrži inovativni korisnički interfejs HTC Sense, stigao je u Srbiju i biće dostupan samo u prodajnim centrima operatora Vip mobile.

“Vip je prvi operator koji u Srbiju donosi HTC Hero, prvi telefon sa neverovatno intuitivnim interfejsom potpuno prilagodljivim korisniku”, kaže Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile. “Siguran sam da će ovaj vrhunski uređaj omogućiti Vipovim korisnicima da sasvim personalizovano pristupaju novim medijima i društvenim mrežama. Takođe, na raspolaganju im je i veliki izbor preinstaliranih aplikacija, kao što su  Facebook i hiljade drugih, koje se potpuno besplatno preuzimaju sa Android marketa.”

Hero je prvi HTC uređaj sa HTC Sense korisničkim interfejsom, koji je zaslužan za do sada neviđenu personalizaciju uređaja. U okviru ovog interfejsa ponuđen je profil Scene koji podržava kreiranje različitih sadržajnih profila na ekranu u zavisnosti od situacija u kojima se telefon koristi, na primer na poslu, privatno, tokom vikenda itd. HTC Sense integriše različite kanale komunikacije kroz jedinstveni pregled koji omogućava korisniku da bude još bliži sa njemu bitnim ljudima. Na primer, korisnik samo jednim pregledom sagledava ažuriran status i slike prijatelja na Facebooku, sa njihovim Flickr fotografijama vidljivim uz prispele SMS poruke, mejlove i liste poziva.

Pročitajte i:  Android otkriva da li je vaš telefon ukraden 

Uređaj je dovoljne veličine, lagan i kompaktan, da udobno naleže u dlan, a opremljen je i HVGA ekranom dijagonale 3,2 inča koji je idealan za pregled web sajtova, multimedijalnih i drugih sadržaja. Kućište ovog vrhunski dizajniranog uređaja presvučeno je teflonskim premazom koji štiti telefon od grebanja. Ugrađeni su i GPS modul, digitalni kompas, senzor za gravitaciiu i kamera od 5 megapiksela sa autofokusom. U paket je uključena memorijska kartica od 2 GB, ali uređaj po potrebi može da podrži do 16 GB spoljne memorije.

HTC Hero je u ponudi po početnoj ceni od 19.999 dinara u Vipovom paketu Postpejd 1800 u okviru kojeg korisnici imaju na raspolaganju besplatni internet paket od 1,8 GB. Na ovaj način korisnici mogu da bez dodatnih troškova pretražuju internet i skidaju aplikacije.

Facebook komentari: