PC Press Studio

Vip mobile uvodi internet zaštitu za svoje korisnike

Picture1 Osim u HSPA+ mrežu, Vip je u Srbiji dodatno investirao u pružanje pouzdane zaštite svojim internet korisnicima od svih poznatih virusa putem sistema koji prati sigurnost saobraćaja počevši od mreže operatora. Pošto svakog dana na desetine hiljada novih virusa ugrožava internet, računar i lične podatke, Vip je u interesu korisnika uveo rešenje „Vip internet zaštita” koje nudi dvostruku sigurnost od virusa, Trojanaca, Spyware-a i Phishing softvera: na samoj Vipovoj mreži i na korisnikovom računaru.

Standardni antivirusni programi deluju na samom računaru, kada može da bude prekasno za bilo kakvu efikasnu reakciju. Zato „Vip internet zaštita” štetne programe proaktivno zaustavlja na samoj mreži pre nego što dospeju u korisnikov računar. Dodatnu sigurnost pruža softver koji se instalira na računar i koji se ponaša kao stanardni antivirus program. On štiti računar i kada nije na mreži i skenira CD/DVD, USB memorije i hard diskove. Usluga radi na Windows operativnim sistemima.

Korisnicima je omogućeno redovno besplatno ažuriranje softvera u okviru Vip mreže u nacionalnom saobraćaju. Ukoliko je korisnik u inostranstvu, primenjuje se standardna roming tarifa.

Pročitajte i:  Spyware i opasne Android aplikacije

Za sve nove korisnike koji do kraja ove godine odaberu paket „Neograničeni Internet 15” ova usluga je besplatna zauvek. Korisnici tarifa „Neograničeni Internet 1” i „5” imaju prava na besplatni 90-dnevni probni period i nakon toga mogu da aktiviraju ovu uslugu za 199 dinara mesečno, sa porezom. Softver „Vip internet zaštita” može da se preuzme sa http://www.vipmobile.rs/Internet-zastita/

Izvor: Vip

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,