BIZIT plus

Vip poklanja dodatni kredit ugroženim korisnicima u Kraljevu

VIP_KraljevoU želji da građanima koji su ugroženi zemljotresom u Kraljevu i okolini olakša komunikaciju, Vip će svim svojim pripejd korisnicima iz tog regiona pokloniti dodatnih 150 dinara kredita koje mogu koristiti ka svim nacionalnim mrežama, dok će računi postpejd korisnika za novembar mesec biti umanjeni za 200 dinara.

U saradnji sa Ministarstvom finansija, Vip je juče aktivirao i kratak SMS broj 1003 za prikupljanje novčane pomoći Kraljevčanima, a prikupljena sredstva biće uplaćena na poseban račun koji je Uprava trezora otvorila za saniranje posledica zemljotresa. Danas do 15h više od 28.000 Vipovih korisnika pokazalo je solidarnost i prikupljeno je preko 1,4 miliona dinara S obzirom da Vip slanjem SMS poruke proaktivno poziva svoje korisnike da se uključe u akciju, broj donatora konstantno raste.

Kompanija je neposredno nakon zemljotresa uputila urgentnu pomoć u vidu mobilnih telefona, SIM kartica i kredita za potrebe kriznog štaba i ostalih gradskih službi koje su uključene u rešavanje problema u Kraljevu, i tako im u trenutku kad druge mobilne mreže nisu radile omogućila nesmetanu komunikaciju.

VIP Mobile

Facebook komentari: