Vip predstavlja prvi Windows® Phone 7 telefon

LG Optimus 7 će ekskluzivno biti dostupan u Vipu početkom novembra

LG Optimus 7Vip mobile je danas najavio lansiranje prvog Windows® Phone 7 telefona na srpskom tržištu LG Optimus 7. Zahvaljujući Majkrosoftovom novom operativnom sistemu koji korisnicima omogućava da postignu više sa manje koraka, LG Optimus 7 nas uvodi u novo razdoblje pametnih telefona u kome se korisnicima nudi potpuno novo mobilno iskustvo.

Generalni direktor Microsoft Srbija Vladan Živanović prokomentarisao je novu platformu sledećim rečima: „Kompanija Microsoft kontinuirano radi na unapređenju svojih softvera i usluga. Platforma za mobilne telefone važan je deo naše strategije i u ovoj oblasti prepoznajemo veliki potencijal za rast tržišta    čak 50% u sledeće četiri godine! Lansiranjem Windows® Phone 7, svojim korisnicima pružamo kompletniju uslugu i omogućavamo pristup najsavremenijim softverima i servisima, kao što su Office 2010, Windows Live, SharePoint i Bing.”

Petra Štangl, član UO Vip mobile, smatra da je LG Optimus 7 zaista inovativan uređaj koji će zadovoljiti potrebe najizbirljivijih privatnih i poslovnih korisnika. „Oduševljeni smo što se Telekom Austrija Grupa, kao inovativan lider u novim tehnologijama, zahvaljujući čvrstom partnerstvu sa Majkrosoftom uključila u prvi krug uvođenja Windows® Phone 7 telefona na skoro svim svojim tržištima u centralnoj i istočnoj Evropi. LG Optimus 7 savršeno dopunjuje Vipovu ponudu uređaja koja prati najnovije globalne trendove na tržištu smart telefona. Vip će i u narednom periodu nastaviti da uvodi inovativne proizvode i usluge za svaki segment korisnika u Srbiji.”

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

LG Optimus 7 će početkom novembra ekskluzivno biti dostupan u Vipovim radnjama širom zemlje, sa početnom cenom od 19.999 dinara u tarifi Postpejd 2000 koja uključuje i paket od 2000 MB besplatnog prenosa podataka. Više informacija na www.vipmobile.rs.

Novi doživljaj razmene i uživanja u zabavnim sadržajima

LG Optimus 7 donosi pravi pomak u zabavnim sadržajima, postavljajući mobilni telefon u središte današnjeg digitalnog načina života. Uz opciju Play To iskustvo razmene podataka je u potpunosti prilagođeno korisniku zahvaljujući DLNA tehnologiji razmene multimedijalnih sadržaja, dostupnoj samo na ovom uređaju. Kao predvodnik i inovator na polju DLNA tehnologije, LG nudi jednostavne i intuitivne postavke za pristup ovoj funkciji.

Opcija Play To korisnicima omogućava razmenu multimedijalnih fajlova između različitih digitalnih uređaja korišćenjem čvorišta (Hubs) za muziku, video i slike, bez potrebe za pristupom drugim menijima. Korisnici tako mogu prikazati video zapise i fotografije snimljene uređajem LG Optimus 7 na televizoru ili uživati u muzici sa svog telefona na omiljenim zvučnicima bez povezivanja putem kablova.

Zahvaljujući uvođenju popularnih Majkrosoftovih usluga Xbox LIVE® i Zune® i uz direktan pristup omiljenim igrama i muzičkim sadržajima, Optimus 7 uvodi korisnika u novu eru zabave.

Pročitajte i:  LG ArtCool Gallery premium klima uređaj predstavljen u Srbiji

Kreiranje moćnog digitalnog sadržaja

Prostrani WVGA LCD ekran od 3,8 inča i rezolucije 800×480 piksela je idealan za pretraživanje interneta, dok je sam telefon dovoljno tanak da stane u džep. Čak 16 GB interne memorije dovoljno je za skladištenje stotine MP3 fajlova, video zapisa i brojnih aplikacija. Baterija velikog kapaciteta (1500mAh) omogućava sate razgovora, pretraživanja interneta, čitanja e-knjiga ili igranja igrica.

LG Optimus 7 omogućava kreiranje moćnog digitalnog sadržaja. HD video rezolucija od 720p nudi snimanje i reprodukciju fantastičnog vizuelnog kvaliteta i idealna je za online razmenu putem društvenih mreža, kao i na televizoru pomoću aplikacije Play To. Uređaj takođe omogućava snimanje i reprodukciju u formatu 16:9 za snimanje i gledanje filmova u bioskopskom stilu.

Napredna kamera od 5 megapiksela nudi mnoštvo LG tehnoloških unapređenja, kao što su Intelligent Shot, koji korisnicima omogućava savršeno fotografisanje bez potrebe za podešavanjem opcija kamere, i Panoramic Mode, koji omogućava spajanje delova određene slike u panoramu od 360 stepeni.


O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 604,4 miliona evra. Na kraju juna 2010. godine, Vip je imao 1.3 milona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs

Pročitajte i:  LG podiže svest o ugroženim životinjskim vrstama

VIP mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,