BIZIT 2022

Vip: Stigao HTC Desire

PCPress.rs ImageVip mobile predstavlja HTC Desire, uređaj koji pripada novoj generaciji pametnih telefona sa Android 2.1 platformom, nedavno najavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni. Zahvaljujući najnovijem HTC Sense korisničkom iskustvu, HTC Desire postavlja Android 2.1 platformu na jedan viši nivo. Tu je i Qualcomm Snapdragon procesor na 1 GHz za veoma brz odziv telefona, koji korisnicima omgoućava nesmetani multitasking, dok napredni 3,7″ WVGA AMOLED ekran pruža performanse i vizuelni izgled za najbolje moguće korisničko iskustvo.

Predsednik Upravnog odbora Vip mobile Aleksander Šperl očekuje da će korisnici u Srbiji ispratiti globalni trend popularnosti pametnih telefona i da će ih u narednim mesecima  prihvatiti u rekordnom broju zahvaljujući Android uređajima napravljenim po meri korisnika, poput HTC Desire, koji se nalaze u Vipovoj ponudi u isto vreme kada se pojave i na međunarodnom tržištu. Korisnici se sve češće odlučuju za ove telefone jer su im, zahvaljujući konkursu Vip Android izazov, dostupne i sve popularnije domaće Android aplikacije koje umnogome olakšavaju svakodnevne aktivnosti ili nude odličnu zabavu.

Pročitajte i:  Sada možete da sakrijete svoje privatne sesije pregledanja na Android-u iza otiska prsta

“Korisnici u Srbiji žele da koriste svoje mobilne telefone kako bi istražili onlajn svet društvenih mreža, zabave i pretraživanja interneta bez bojazni od visokih računa. Tarife skrojene po meri korisnika uključuju besplatne pakete za prenos podataka do 1800 MB, a Android telefon HTC Desire omogućava Vip korisnicima da slobodno pretražuju web, koriste najbolje web servise poput Gmaila, Facebooka i Android Marketa sa više od 45.000 aplikacija”, kaže Šperl.

Osim toga, vlasnicima HTC Desire na raspolaganju je više od 64 lokalno upotrebljivih Android aplikacija koje su razvili domaći programeri u okviru nedavno završenog Vip Android izazova. HTC Desire od danas može da se kupi u Vip centrima širom zemlje, sa početnom cenom od 26.999 dinara u tarifi Postpejd 1800 koja uključuje 1800 MB besplatnog prenosa podataka i odgovarajuću količinu uključenih minuta, SMS ili MMS poruka i besplatnih poziva u okviru Vip mreže.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,