BIZIT Seminar

vivo postao generalni sponzor fudbalske reprezentacije Srbije

Kompanija vivo je, u sklopu obeležavanja prve godišnjice poslovanja u Srbiji, potpisala ugovor o partnerstvu sa Fudbalskim savezom Srbije i time otpočela njihovu saradnju, kojom vivo postaje zvanični pametni telefon FSS. vivo će kroz ovo partnerstvo reprezentaciji pružati podršku u toku narednog perioda, uključujući Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i druge dolazeće projekte.

PCPress.rs Image

„Ponosni smo što ćemo kroz ovu saradnju podržavati reprezentaciju u toku narednog perioda. Kako je jedna od glavnih stavki kojima se vodimo u našem poslovanju „rađenje pravih stvari na pravi način“, čast nam je da budemo podrška fudbalu u Srbiji i da zajedničkim snagama, kao jedan tim, izađemo na teren. Želimo da u nove pobede uplovimo sa istom strašću kojom fudbaleri započinju utakmice i izuzetno smo ponosni što nas je Savez prepoznao kao snažnog partnera.“ izjavio je Mark Chen, direktor regionalnog predstavništva kompanije vivo.

Kompanija vivo, svoje poslovanje na srpskom tržištu započela je u junu 2021. godine i od samog početka ima za cilj da sa svojim korisnicima zabeleži sve trenutke vredne pamćenja.

Pročitajte i:  vivo X90 Pro – vodeći uređaj za mobilnu fotografiju stiže u Srbiju

Deleći ljubav, timski duh i posvećenost prema ovom sportu i u susret obeležavanju prve godišnjice poslovanja u Srbiji, vivo kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu kod nas. Ujedno, vivo telefoni biće i zvanični pametni telefoni reprezentacije Srbije u ovom periodu.

PCPress.rs Image

„Podrška koja proističe iz strasti prema fudbalu i koju osećamo od ljudi širom zemlje, je nešto što jako vrednujemo i što nam daje podstrek za dalje uspehe. Drago nam je što saradnje i partnerstva koja sklapamo odlikuju vrednosti koje i sami negujemo unutar Saveza – smatramo da je i saradnja sa kompanijom vivo baš jedna od takvih“, izjavio je Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Otkako je otpočeo svoj zvanični ulazak na evropska tržišta u oktobru 2020. godine, vivo kontinuirano širi svoje prisustvo i saradnju širom Evrope. Deleći strast korisnika prema fudbalu, vivo je postao prvi partner u predstavljanju ceremonije otvaranja i zatvaranja UEFA EURO 2020™, a vivo je takođe i zvanični partner UEFA EURO 2024. godine.

U okviru pružanja podrške sportu u evropskim zemljama, vivo je do sada podržao i La Ligu u Španiji, Žensku Odbojkašku Ligu u Italiji kao i poljski nacionalni tim u skijaškim skokovima.

Pročitajte i:  Flagship uređaj za obožavaoce mobilne fotografije: vivo X90 Pro od danas dostupan u Srbiji

PCPress.rs Image

„Smatramo da je težnja ka daljem razvitku i prevazilaženju novih izazova nešto što nas iznova motiviše u kompaniji vivo. Za vivo, 2022. biće još uzbudljivija godina u Srbiji, koja je jedno od naših ključnih tržišta u Evropi. Želimo da, kao jedan tim, uz strast ljubitelja fudbala krenemo ka daljim izazovima i da ovaj naredni period bude ispunjen novim pobedama i uspesima.“ zaključio je Mark Chen.

Ovaj je događaj bio prilika za kompaniju vivo i da potvrdi posvećenost regionu, s nedavnim ulaskom na susedna tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, te predstavnicima medija i partnerima najavi skora predstavljanja novih uređaja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,