Web-stranica za simulaciju kancelarijskog okruženja

Mnogo je onih koji trenutno rade od kuće, pa dok nekima takvi uslovi prijaju, drugima nedostaje radni prostor na koji su navikli. Kompanija Kids Creative Agency ponudila je rešenje za ove druge, a u obliku web-stranice koja simulira uslove rada u kancelariji, slično MyNoise rešenju o kom smo ranije pisali.

PCPress.rs Image

Kada korisnik uđe na stranicu imisstheoffice.eu otvara mu se prikaz virtuelne kancelarije sa nekoliko radnih mesta, a u prostor može da doda i izabrane kolege – najviše njih desetoro. Nakon toga može da klikne na „play“ taster, te da kroz zvučnike ili slušalice dobije zvučnu atmosferu prostora u kojem se nalazi više zaposlenih.

PCPress.rs Image

Stranica nije fiksno uređena, pa korisnik može da izabere prostoriju iz koje dolaze zvukovi koje čuje, a interaktivne su i stolice, stolovi, računari, te druga kancelarijska oprema. Zahvaljujući ovim funkcijama moguć je delimičan povratak u ono „normalno“ vreme, pa zaposleni virtuelno mogu da se vrate u kancelarije, ako baš žele. Jedina mana je što na stranici nema virtuelnog puta od kuće do kancelarije, koji je mnogima najprijatniji deo dana – bar onima koji do posla ne putuju gradskim prevozom.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,