MyNoise – za one kojima nedostaju kancelarijski zvuci

Da li i vi imate mogućnost da radite od kuće kao posledica pandemije koronavirusa i nedostaje vam gužva iz kancelarija? Ako je tako, ovaj generator buke je za vas!

PCPress.rs Image

Novi hit – generator buke!

MyNoise je generator buke koji će vam pomoći da ponovo stvorite kancelarijski ambijent u udobnosti sopstvenog doma. Možete da birate između različitih zvuka – poput klima uređaja, brbljanja kolega, mašine za kopiranje, štampača i skenera, tastature i pisanja – i podesite svaki pojedinačan zvuk kako biste stvorili željenu atmosferu i jačinu zvuka.

Sajt je kreirao Stephane Pigeon, doktor nauka i inženjer za obradu signala koji se veoma interesuje za razne zvuke. MyNoise sadrži opsežan internet katalog zvukova koji ima sve od japanske bašte, pesme mitskih bića sirena i tibetanskog hora. Možete uživati u većini zvukova besplatno, ali ako želite neograničen pristup svim generatorima zvuka, moraćete da date donaciju za projekat. Postoje čak i aplikacije za iOS i Android telefone koje možete preuzeti sa App Store-a i Google Play-a.

Rad od kuće može biti izazovan ako ste navikli da radite u kancelariji okruženoj kolegama. Iako nekima kancelarije mogu da budu veoma glasne, ovaj sajt pruža mogućnost da se uključi pozadinska buka ako i kada to želimo.

Pročitajte i:  Više od trećine zaposlenih želi da radi od kuće i posle korone

Izvor: TNW

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,