Računari i Galaksija

Web Top 50 – Vi predlažete svoje omiljene stvari na internetu

Tradicionalna akcija PC Press Top50, izbor najboljih online ostvarenja u 2019. godini, ulazi u završnu fazu. Kao i tokom prethodne 22 godine, pretražujemo domaći Internet tragajući za najboljima – u konkurenciji su sajtovi, nastupi na društvenim mrežama, mobilne aplikacije… Da ne bismo propustili neke važne online momente, potrebna nam je pomoć čitalaca koji će nominovati kandidate koje smatraju vrednim laskavog epiteta Top50, te vas pozivamo da predložite najbolje onlajn stvari.

Top50 2019

Pravila za nominaciju su:

  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija mora biti na srpskom jeziku, na jednom od dva pisma. Nastupi mogu biti i višejezični, s tim da jedan od jezika mora biti srpski.
  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija je morao da postoji tokom čitave 2019. godine. U obzir nećemo uzimati sadržaje koji su pokrenuti posle 1. februara 2019.
  • Sajt/nastup na društvenoj mreži/aplikacija ne sme biti uvredljive sadržine.
  • Rok za nominacije je 7. januar 2020. godine u 23:59.

Na osnovu vaših predloga, napravićemo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati žiri koji će činiti redakcijski žiri i žiri sastavljen od eminentnih predstavnika internet zajednice i prošlogodišnjih pobednika. Biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta.

Spisak predloga za WebTop50 2019 je zaključen.
Pročitajte i:  DIDS 2024 - Budućnost je… sada!

Spisak najboljih očekujte u februarskom izdanju PC Press-a.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,