Webiz virtuelna konferencija biće održana 8. i 9. aprila

Webiz konferencija je 2020. godine postala prvi pravi live virtual experience, kada je održana live sa govornicima iz studija, pruživši domaćoj publici potpuno novo iskustvo online formata. Kako je to izgledalo možete pogledati na oficijalnom aftermovie videu Webiz konferencije 2020.

PCPress.rs Image

Ove godine nas ne očekuje samo jedan, već više Webiz događaja, koji će se fokusirati na glavne oblasti poslovanja 21. veka, počevši od virtuelne konferencije putem live video stream-a 8. i 9. aprila! Centralna tema aprilske konferencije – Innovation & Women empowerment, okupiće najvažnije predstavnike ovih oblasti. Cilj konferencije je demokratizacija inovacija, odnosno predstavljanje različitih načina kako može da se inovira – u kompanijama bilo koje veličine, u okviru bilo kog odeljenja, funkcije ili zanimanja. Sa druge strane, tema rodne ravnopravnosti je aktuelnija više nego ikad. Želimo da podržimo profesionalni razvoj žena u svakoj sferi poslovanja i stvorimo svet u kojem svi imaju jednake šanse za uspeh.

Program konferencije

Učesnike očekuju dva dana dinamičnog programa, 14 panela i više od 40 učesnika – predstavnika vodećih kompanija, startapa i new age zanimanja. Na konferenciji će učestvovati predstavnici velikih kompanija , poput Microsoft, Centili, TeleGroup, SAGA, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Bitebell, PygmyTITAN.

Pročitajte i:  Održan Dan internet domena Srbije: veštačka inteligencija je došla i kod nas

Među domaćim govornicima koji će učestvovati na Webiz konferenciji su i Borislav Miljanović, Founder & CEO Represent System-a, Nebojša Đurđević, generalni direktor Inicijativa “Digitalna Srbija”, Zoran Vasiljev, Group CEO Centili, Branislava Antović Founder & Editor-in-Chief, Brana’s Divine World, Biljana Ždrale, CEO startapa Boostowski i mnogi drugi.

Celokupan program zajedno sa listom učesnika, možete pogledati ovde.

Sama streaming platforma za praćenje konferencije je interaktivna, tako da će publika moći da se uključi i postavi pitanja govornicima, baš kao i na konferencijama uživo. Nakon njenog završetka, učesnici će dobiti pristup snimku celokupne konferencije, kako bi mogli da pogledaju omiljena predavanja i panele još jednom i izvuku glavne poruke.

Generalni sponzor Webiz konferencije je OTP Banka Srbija, dok su konferenciju u svojstvu partnera, podržali i ICT Hub, AFA, DSI, IAB, USAID, Impact Hub, ostali sponzori Kliping, Nectar, Fun&Fit, kao i prijatelji konferencije Direct Media, PMC, u organizaciji CMA.

Karte za konferenciju možete kupiti online, na website-u Webiz konferencije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,