BIZIT plus

Weekend Media Festival u Rovinju okuplja ugledne predavače

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand Park Hotelu Rovinj u tri dana bogatog festivalskog programa obeležiće 12. izdanje najvećeg komunikacijskog festivala u regionu. Na Weekend Media Festivalu u Rovinju koji se, od 19. do 22.9., održava pod pokroviteljstvom Adris grupe, očekuje se preko 5000 učesnika iz svih zemalja regiona.

PCPress.rs Image

Brojne inostrane predavače predvode Sara Fischer iz Axiosa i Sarah Marshall iz Voguea, a party program rezervisan je za Let 3, Diskobajagi, Električni orgazam, Pilote i brojne DJ-e.

Sara Fischer, Axios, će govoriti na temu kako TV svet transformiše globalne poglede. Zašto Trump počinje dan s tvitom gde proziva njenu medijsku kuću i kako je njen newsletter postao svakodnevno štivo medijskih profesionalaca širom sveta? Njeno predavanje će biti održano u subotu, 21.9. u 12:30h.

Sarah Marshall, Vogue, će govoriti o transformaciji i porastu publike iz ugla svetski poznatog modnog magazina Vogue. Kako se legendarni magazin transformiše i kako Vogue gradi publiku kroz dubinsko razumevanje njihovih potreba? Njeno predavanje će biti održano u petak, 20.9. u 13:30h.

Pročitajte i:  Weekend.17 u septembru će u Rovinju ugostiti AI Weekend!

Više informacija o programu ovogodišnjeg Weekenda potražite na zvaničnom sajtu. Još uvek se možete akreditovati putem sledeće akreditacije.

Facebook komentari: