Zebra

Weekend Media Festival u Rovinju okuplja ugledne predavače

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand Park Hotelu Rovinj u tri dana bogatog festivalskog programa obeležiće 12. izdanje najvećeg komunikacijskog festivala u regionu. Na Weekend Media Festivalu u Rovinju koji se, od 19. do 22.9., održava pod pokroviteljstvom Adris grupe, očekuje se preko 5000 učesnika iz svih zemalja regiona.

Brojne inostrane predavače predvode Sara Fischer iz Axiosa i Sarah Marshall iz Voguea, a party program rezervisan je za Let 3, Diskobajagi, Električni orgazam, Pilote i brojne DJ-e.

Sara Fischer, Axios, će govoriti na temu kako TV svet transformiše globalne poglede. Zašto Trump počinje dan s tvitom gde proziva njenu medijsku kuću i kako je njen newsletter postao svakodnevno štivo medijskih profesionalaca širom sveta? Njeno predavanje će biti održano u subotu, 21.9. u 12:30h.

Sarah Marshall, Vogue, će govoriti o transformaciji i porastu publike iz ugla svetski poznatog modnog magazina Vogue. Kako se legendarni magazin transformiše i kako Vogue gradi publiku kroz dubinsko razumevanje njihovih potreba? Njeno predavanje će biti održano u petak, 20.9. u 13:30h.

Više informacija o programu ovogodišnjeg Weekenda potražite na zvaničnom sajtu. Još uvek se možete akreditovati putem sledeće akreditacije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,