WhatsApp beta za Android 2.23.26.6: šta je novo?

Šta je novo u ovoj nadogradnji? WhatsApp uvodi funkciju pretrage poruka po datumu, obaveštenja o kanalu i skrivene oznake za navigaciju – sve ovo dostupno je nekim beta testerima!

PCPress.rs Image

WhatsApp uvodi novu nadogradnju putem Google Play Beta programa, podižući verziju na 2.23.26.6

Ranije je najavljeno da WhatsApp radi na funkciji koja omogućava vlasnicima kanala da zatraže pregled za svoje suspendovane kanale unutar ekrana obaveštenja o kanalu. Ova funkcija je dizajnirana da poboljša ukupno iskustvo korisnika za administratore kanala pružajući u realnom vremenu uvide o suspenziji njihovih kanala, zajedno sa mogućnošću vraćanja kanala slanjem zahteva WhatsApp-u. Zahvaljujući najnovijem WhatsApp beta za Android 2.23.26.6 ažuriranju, koje je dostupno na Google Play prodavnici, saznali smo da je ekran obaveštenja sada dostupan određenim vlasnicima kanala!

WhatsApp obaveštava vlasnike kanala o statusu njihovih kanala. Ako imate kanal, vredi otvoriti “Channel Alerts” unutar ekrana sa informacijama o kanalu da biste videli da li postoji neko kršenje. Osim toga, WhatsApp takođe uvodi još dve funkcije nakon instaliranja najnovijeg ažuriranja aplikacije: nova poboljšanja korisničkog interfejsa implementacijom funkcije za automatsko skrivanje oznaka za navigaciju i vrha trake sa aplikacijom prilikom pomeranja naniže ekrana, kao i mogućnost pretrage poruka po datumu.

Pročitajte i:  Najnovije beta verzije WhatsApp-a za Android otkrivaju dve nove funkcije koje dolaze u aplikaciju 

Uvođenje funkcije obaveštenja o kanalu dodaje novi sloj transparentnosti platformi. Korisnici mogu saznati da li postoje neki problemi sa njihovim kanalima, sa radnjama koje treba preduzeti da bi ih rešili. Takođe verujemo da korisnici sada mogu uživati u većem prikazu dok pomeraju jedan od dostupnih tabova, zahvaljujući automatskom skrivanju oznaka za navigaciju i vrha trake sa aplikacijom: ovaj pristup ima za cilj pružanje korisnicima većeg prikaza njihovih razgovora, evidencija poziva, članova grupa zajednice i kanala. Takođe je važno napomenuti da funkcija pretrage poruka po datumu konačno pruža korisnicima efikasan i prikladan način navigacije kroz istoriju njihovih razgovora, povlačeći određene poruke sa određenog datuma i pomažući im da uštede vreme.

Funkcija pretrage poruka po datumu, obaveštenja o kanalu i skrivene oznake za navigaciju dostupne su nekim od beta testera koji instaliraju najnoviju verziju WhatsApp beta za Android sa Google Play prodavnice, i postepeno će se proširivati na više korisnika tokom narednih dana.

Izvor: Wabetainfo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: