Računari i Galaksija

WhatsApp vam omogućava da sakrijete zaključane razgovore  

WhatsApp uvodi novi način da sačuvate zaključane razgovore od znatiželjnih očiju. Umesto da vaša zaključana fascikla za ćaskanje bude vidljiva sa svim vašim drugim razgovorima, sada možete da sakrijete ćaskanja iza tajnog koda po vašem izboru. 

PCPress.rs Image

Kao što je prikazano u donjem primeru koji je pružila Meta, možete koristiti slova, brojeve, specijalne znakove, pa čak i emotikone u svom tajnom kodu. Sve što treba da uradite je da unesete tu lozinku u WhatsApp traku za pretragu da biste pronašli zaključana ćaskanja. Nadamo se da bi ovo trebalo sprečiti ljude da saznaju da imate zaključanu fasciklu za ćaskanje na prvom mestu u slučaju da krišom zavire u vaš telefon. 

WhatsApp takođe napominje da možete izabrati da se vaši zaključani ćaskanja pojavljuju na vašoj listi za ćaskanje u bilo kom trenutku. Mesinger u vlasništvu Meta je prvi put uveo zaključana ćaskanja u maju, koja vam omogućavaju da zaključate razgovore u fascikli koju možete otvoriti samo pomoću otiska prsta, skeniranja lica ili lozinke. Pored nove funkcije tajnog koda, WhatsApp kaže da sada možete zaključati ćaskanje dugim pritiskom na razgovor umesto da ulazite u podešavanja ćaskanja. 

Pročitajte i:  Kanada nastavlja pritisak na Facebook

 Meta uvodi tajne kodove a oni će biti dostupni širom sveta u narednim mesecima. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *