WhatsApp će uskoro omogućiti korišćenje više naloga na jednom uređaju

WhatsApp radi na podršci za više naloga za svoju Android aplikaciju, ažuriranje koje bi vam omogućilo da prelazite između profila na istom uređaju. Čini se da ova funkcija funkcioniše baš kao i promena naloga na Instagram-u sa iskačućim prozorom na dnu vaše aplikacije koji prikazuje trenutne naloge i opciju za dodavanje novih.

PCPress.rs Image

Nova opcija trenutno vidljiva samo u Android beta verziji

Svi novi nalozi će biti uskladišteni na vašem uređaju i, naravno, možete da se odjavite u bilo kom trenutku. Podrška za više naloga može biti od koristi ako imate različite poslovne i lične brojeve ili želite da isprobate najnovije funkcije WhatsApp-a koje su usmerene na društvene mreže. Ovo ažuriranje vam omogućava da pratiocima šaljete emitovanja poput fotografija i anketa.

Podrška za više naloga takođe prati iOS i Android izdanje pratećeg režima, ažuriranje koje vam omogućava da koristite isti WhatsApp nalog na do četiri telefona. Ranije ste mogli biti prijavljeni samo na jedan mobilni telefon zajedno sa tabletom i računarom. Još ne postoji vremenska odrednica kada ćete moći da prelazite između naloga sa jednog uređaja. Možemo očekivati da će podrška za više naloga biti široko rasprostranjena kada bude u potpunosti objavljena, ali trenutno je vidljiva samo kroz Android beta ažuriranje.

Pročitajte i:  Apple je izbrisao WhatsApp i Threads iz svoje prodavnice aplikacija u Kini

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: