WhatsApp predstavio novu funkciju

Funkcija „Message Yourself“ omogućuje slanje beleški, podsetnika samom sebi.

PCPress.rs Image

Još jedna korisna opcija

WhatsApp je predstavio novu funkciju koja omogućuje da sebi šaljete poruke koje će se odnositi na podsetnike, liste za kupovinu i važne stavke kojih treba da se setite. Sajt WaBetaInfo, koji prvi izveštava o najnovijim ažuriranjima i funkcijama WhatsApp-a, prvi put je zapazio ovu funkciju pre nekoliko nedelja u okviru beta testiranja. Međutim, u narednim nedeljama ova funkcija biće omogućena globalno za korisnike iOS-a i Android-a.

Kada ažuriranje stigne do vas, moći ćete da vidite sebe na vrhu liste kontakata. Zatim, moći ćete sebi da šaljete beleške, podsetnike, liste za kupovinu i sve ostalo što treba da zapamtite. Takođe, ako je omogućeno, obaveštenje će vas opominjati i služiti kao dodatni podsetnik. Korisnici takođe mogu da zakače svoje poruke upućene samom sebi na vrh liste radi lakšeg pristupa.

Do sada je bilo moguće slanje poruka samom sebi samo na taj način što ćete kreirati grupu u kojoj ste jedini član ili korišćenjem funkcije “click to chat” u aplikaciji, što nisu baš idealna rešenja.

Pročitajte i:  Najnovije beta verzije WhatsApp-a za Android otkrivaju dve nove funkcije koje dolaze u aplikaciju 

Rivalska platforma Signal već uveliko nudi funkciju pod nazivom „Note to Self“ koja funkcioniše na sličan način.  Funkcija „Message Yourself“ stiže u narednih nekoliko nedelja na Android i iOS uređaje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: