BIZIT plus

WhatsApp uvodi opciju “pin” u grupnim razgovorima

Mogućnost kačenja poruka unutar četovanja i grupa je trenutno u razvoju i očekuje se da će biti objavljena u budućem ažuriranju aplikacije.

PCPress.rs Image

Meta platforma za razmenu poruka WhatsApp radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da zakače poruke u četovima i grupama. Ova funkcija je korisna jer će omogućiti korisnicima da zakače važne poruke na vrh ćaskanja. Ako je poruka zakačena, a primalac koristi staru verziju aplikacije, aplikacija će prikazati poruku u razgovoru sa zahtevom za nadogradnju na najnoviju verziju dostupnu u prodavnici.

Štaviše, zakačene poruke će poboljšati organizaciju u grupama koje primaju mnogo poruka, pružajući mogućnost korisnicima da lako pristupe važnim porukama. Mogućnost kačenja poruka unutar četovanja i grupa je trenutno u razvoju i očekuje se da će biti objavljena u budućem ažuriranju aplikacije.

U četvrtak je objavljeno da platforma za razmenu poruka radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da kreiraju prečice za pozivanje. Ova funkcija će biti od pomoći korisnicima koji često pozivaju istu osobu i ne žele da iznova i iznova traže kontakt.

Pročitajte i:  Novi filteri u WhatsAppu omogućavaju veću preglednost

Izvor: zeenews.india.com

Facebook komentari: