Ikotek

WhatsApp uvodi više naloga na Androidu

Korisnici Androida sada mogu da imaju dva aktivna naloga u svojoj WhatsApp aplikaciji i da prelaze između njih bez odjavljivanja sa jednog.

PCPress.rs Image

WhatsApp povezuje korisnike sa jednim aktivnim nalogom na jednom uređaju, čak i ako mogu da odluče da koriste popularnu platformu na različitim uređajima. Da bi pristupili sekundarnom nalogu povezanim sa drugim telefonskim brojem, korisnici moraju da se odjave sa svog primarnog naloga na istom uređaju. WhatsApp je objavio da će pružiti mogućnost korisnicima da imaju dva aktivna naloga istovremeno prijavljena na Android uređajima. Korisnici WhatsApp mogu neprimetno da prelazi između dva naloga, bez potrebe da se odjavljuju.

WhatsApp je rekao da će korisnicima za postavljanje dva naloga biti potreban drugi telefonski broj ili SIM kartica ili telefon koji podržava više kartica. Putem podešavanja WhatsAppa mogu da dodaju novi nalog koristeći sekundarni telefonski broj.

Vredno je napomenuti da korisnici mogu zasebno da podnose podešavanja privatnosti i obaveštenja na svakom nalogu. Možete da isključite obaveštenja na svom ličnom nalogu i dozvolite ih za svoj poslovni nalog. Poruke poslate i primeljene na oba naloga biće šifrovane od kraja do kraja.

Pročitajte i:  WhatsApp: Sakrivanje lokacije tokom poziva

Funkcija sa više naloga bi pružila mogućnost korisnicima da se lako prebacuju sa radnog i ličnog naloga i takođe bi eliminisala potrebu da se nose dva telefona. Na svom blogu WhtasApp je upozorio korisnike da koriste samo zvaničnu aplikaciju koja se nalazi na Google Play i da ne preuzimaju „lažne“ aplikacije. Ova funkcija još uvek nije dostupna za iOS uređaje.

Izvor: gagets360.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *