Ikotek

Podesite YouTube Music na Apple HomePod-u

Sjajne vesti za nekoliko posvećenih Apple Home ljudi koji koriste YouTube  Music — sada možete da integrišete uslugu sa svojim HomePod-ovima i ili da zamolite Siri da pušta pesme koristeći YouTube  Music ili da postavite uslugu kao podrazumevanu izvor. 9to5Google je uočio objavu na Redditu od šefa proizvoda YouTube  Music Brandona Bilinskog koja najavljuje ažuriranje. Uputstva za podešavanje integracije možete pronaći na stranici podrške za uslugu.

PCPress.rs Image

Lista muzičkih servisa trećih strana koje možete integrisati sa HomePods-om je i dalje prilično slaba. Do sada su najveće alternative Apple Music-u koje su dodale tu podršku verovatno bile Deezer i Pandora. Konačno možete zamoliti Siri da pušta muziku sa Spotify-a na HomePods-u, ali kompanija još uvek ne podržava povezivanje aplikacije sa Apple-ovim zvučnicima.

Da biste povezali YouTube  Music sa svojim HomePod-ovima, moraćete da imate YouTube  Music ili YouTube  Premium nalog. Otvorite aplikaciju, dodirnite svoju korisničku ikonu u gornjem desnom uglu, a zatim idite na Podešavanja > Povezane aplikacije > Povežite se sa HomePod-om. Zatim, da biste je postavili kao podrazumevanu, otvorite aplikaciju Home na svom iPhone-u ili iPad-u, dodirnite ikonu podešavanja u gornjem desnom uglu i idite na Home Settings > Vaše korisničko ime (u odeljku Ljudi) > Podrazumevana usluga.

Pročitajte i:  Apple-ov watchOS 10 dolazi 18. septembra

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *