BIZIT plus

WhatsApp za Windows podržava do osam osoba u video pozivu

Takođe, verzija za Windows omogućuje do 32 učesnika za audio pozive.

PCPress.rs Image

Nove korisne promene

WhatsApp je predstavio novu desktop verziju za Windows koja svoje funkcije dovodi u rang sa verzijom za mobilne uređaje. Mark Zakerberg je rekao da nova aplikacija omogućava korisnicima šifrovanu end-to-end enkruipciju video poziva sa do osam učesnika.

Što se tiče audio poziva 32 osobe mogu da učestvuju. To WhatsApp čini održivim izborom za sastanke kao i porodična okupljanja gde se mogu svi pridružiti. WhatsApp navodi da će dodatno proširiti ova ograničenja kako bi omogućio još više mogućnosti u budućnosti.

Pored najave poboljšanih funkcija, tu su još neke nove nedavne nadogradnje. Ažurirane su mogućnosti za više uređaja kako bi lakše i brže povezivali novi uređaji sa korisničkim nalozima. WhatApp je takođe omogućio bolju sinhronizaciju tako da ljudi mogu istovremeno da pristupe svojim četovima na četiri povezana uređaja.

WhatsApp je pokrenuo sinhronizaciju na više uređaja 2021. godine, omogućavajući ljudima da pristupe svojim nalozima čak i ako je njihov telefon van mreže ili nije u blizini. Nakon toga, WhatsApp je verovatno prepoznao potrebu za korišćenje na različitim platformama kako bi korisnici mogli da koriste svoje poruke na više uređaja.

Pročitajte i:  WhatsApp sada omogućava da prikačite do 3 poruke u četovima

WhatsApp je prvi put objavio aplikaciju za Windows 10 2022. godine. U januaru je predstavio beta verziju svoje aplikacije za Mac dostupnu svim korisnicima.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: